Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskawka7

Nie znosze dzieci i nawiedzonych matek polek- kto tez tak ma??

Polecane posty

Gość nielubiędziecizlinczujciemnie
karierowiczka ze mnei żadna a jeśli masz pretensje do mojej zaciekłośći to spójrz na poprzednie wypowiedzi tych matek polek można się trochę zdenerwować jak ktoś cię wyzywa od szmat

ktoś tu mądrze powiedział,że człowiek rodzi sie sam i umiera sam...ja kiedyś chciałąm mieć dzieci,ale z czasem zmieniłam zdanie,stwierdziłam,że poświęcenie życia dla kogoś to nie jest w moim przypadku recepta na szczęscie.

ktoś tu mądrze powiedział,że człowiek rodzi sie sam i umiera sam...ja kiedyś chciałąm mieć dzieci,ale z czasem zmieniłam zdanie,stwierdziłam,że poświęcenie życia dla kogoś to nie jest w moim przypadku recepta na szczęscie.

szczesliwa, czy wiesz, ze prawie kazde mlode malzentswo musi sie tluamczyc dlaczego nie ma dzieci, kiedy je bedzie mialo i czy zaczelo juz starania. Czy to nie jest zenujace?? Ludzie bez pardonu zadaja takie pytanie..dlaczego ja mam sie tlumaczyc z mojego wyboru?? Poza tym ktos kto nie chce miec dzieci niekoniecznie jest karierowiczka mogaca gadac tylko o swojej pracy. Takie osoby takze nie maja wlasnego zycia, bo zyja tylko praca.

Gość nielubiędziecizlinczujciemnie
do czarnej podszywaczki pod truskawkę z tym zaśmiecaniem macicy - coś w tym jest co do dawcy - pilnuj żeby nie był nim twój szczęśliwy mężuś mam niestety z takimi do czynienia i chyba zacznę chodzić z kijem bejsbolowym żeby się od nich opędzić wię apel do wszystkich matek polek (tych nawiedzonych): zamiast dania swemu panu mężowi potomstwa dajci emu też od czasu do czasu dupy, żeby inne kobiety nie musiały znosić ich syndromu niedojebania

Co do bycia pustym.....jak bardzo puste zycie trzeba miec, aby silic sie na rejestrowanie w kafeterii podobnego nicka do mojego i pisanie glupich postow?? Jakos bezdzietne kobiety nie podszywaja sie pod matki polki i nie pisza glupot, do glowy by mi to nie wpadlo..

Gość tobie w ogóle
za wiele do tej głowy nie wpada

truskawka, nie widzę nic złego w samym fakcie poruszenia takiego tematu. Na odwrót, stanowi on jakąś przeciwwagę dla forum \"ciąża i macierzyństwo\", a na dodatek jako że jest umiejscowiony w dziale \"życie uczuciowe\", istnieje mniejsza szansa, że ktoś cię pogryzie i zarazi wścieklizną. Nie dziwię się również, że zadawane przez różnych ludzi pytania i uwagi dotyczące posiadania dzieci są dla Ciebie wkurzające. Dla mnie problem zaczyna się w chwili, gdy ktoś zaczyna opowiadać ci co jest dobre i ważne /uniwersalnie i standardowo dla WSZYSTKICH/, zamiast spytać, co jest ważne dla ciebie. Kobiety pragnące i posiadające dzieci nie muszą być puste i pozbawione intelektu, a brak dzieci nie gwarantuje nikomu spełnienia. Czy ta cała kafeteryjna \"wojna na pustaki\" nie przypomina Ci przedszklnych dyskusji typu: - Gupi jesteś! - Sam jesteś gupi! - A ty bardziej! - Nie, to ty bardziej! :)

olej podszywaczkę i tak wiemy które posty są Twoje.To fakt-jak ludzie są po slubie to wszystkie życzliwe ciotki klotki co chwila wypytują kiedy dziecko itd. jest to żenujące i moim zdaniem bardzo nie na miejscu.ale tak to juz jest.

Gość Szkoda że wasze matki
nie miały takich samych poglądów, Truskawo i Bananie w płynie. Nie byłoby wtedy was i tego durnego topiku

Gość widzę ze jest
sporo kobiet, które mają inne zdanie na temat posiadania dzieci niż mohery, bardzo dobrze, na mnie prorodzinna propaganda nie działa

Gość widzę ze jest
nie byłoby też durnych podszywaczy

Zgadzam sie z Toba, takie dyskusje sa bez sensu, ale zwroc uwage jak to sie rozwija: Ktos zaklada watek o tym, ze nie chce miec dzieci. NIe krytykuje matek, stwierdza po prostu fakt i zastanawia sie, czy sa osoby, ktore dokonaly takiego samego wyboru. Nagle matki polki najezdzaja na watek, wyzywaja autorke topicu od pustakow, zalosnych kobiet itp. Podszywacze wyrastaja jak grzyby po deszczu. Czy to jest normalna reakcja??

Gość truskawko
ile ty masz lat dziewczyno? bo jak mniej niż 25 to prawda jest taka, że nic o zyciu o jeszcze nie wiesz. pani od linczu juz sie przyznała że lat ma 23 - zatem ma jeszcze czas aby zmądrzec. a ty? ile latek to samo pytanie do soczka

ja tez nie chciałam ale zaszlam w ciążę i strasznie kocham moją córkę. i nie jestem nawiedzona bo dalej rozmanażać się nie planuję :) rozumiem twoje podejscie - kobieta z dzieckaiem , w dodatku sama musi z rezygnować z inektórych swoich przyjemnosci na rzecz dziecka. a w dzisiejszych czasach trzeba pobyc trochę zdrową egoistką. a moze kiedyś kiedys jak juz wszystko osiągniesz zdecydujesz sie na malucha?

:D jasne, ale to jest kafe :D Spróbuj napisać, że np. ważysz 70 kg i dobrze się czujesz we własnym ciele. Mężczyznom podobają się Twoje krągłości i ogólnie, zyciejest piękne. Albo, że ważysz 45 kg i lubisz być taka szczuplutka. Albo masz wzrost 155 cm, bądź jesteś bardzo wysoka i dobrze ci na świecie. Jak, myślisz, jakie będą reakcje? :D Może to jednak nie ma związku z dziećmi?.. :P

matki polki to albo kobiety kótre nic nie widzą o antykoncepcji i co rok prorok albo super zajebiście nadziane i po prostu je na to stać.

Gość podszywaczu truskawki
nie ma nic bardziej zabawnego niż podraznić się z takimi pozal się boze singielkami - mało sie nie posikaja z frustracji :D:D

poziom wypowiedzi niektórych matek jest zenujacy - chodzi o te podszywy. takie wulgarne kobiety wychowują dzieci?

a co ma do tego nasz wiek? jestem młodą kobietą o sprecyzowanych poglądach w tej sprawie i nie sądzę abym zapragnęła dziecka tylko dlatego ,że przybyły mi 3 wiosny więcej...tak ja uważam

Gość podszywacz truskavvki7
Mnie tam temat obojętny, na topiku dla mam mogę robić to samo tylko w drugą stronę. To taka zabawa...

Przepraszam, ze tak dlugo nie odpisywalam, ale musialam zmienic bielizne, gdyz posikalam sie z frustracji, ze ktos o nicku innym niz ja pisze jakies bzdury:) Adios, nie wiem czy to pytanie bylo do mnie, ale odpowiem. Nie jestem zadna karierowiczka opetana zadza sukcesu. Ja po prostu dziecka miec nie chce, bez zadnego konkretnego powodu.

Gość poczekamy zobaczymy
soczku. na razie jestes młoda i głupia. poczatkowe twoje posty w tym topiku pozwalaja zaszeregować cię do kategorii wiekowej 17-20 lat. takie umysłowe Dody

soczku fajnie jest byc młodą i zdeklarowaną życie jednak pisze rózne scenariusze. ja tam mam dziecko i spełniam sie zawowodo a czasami moge się pozachowywac jak głupia nastolatka nawet. oczywscie cele w życiu są różne i sposoby patrzenia w przyszłość.. jak to się mówi punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :)

Gość podszywacz truskavvki7
W mojej opinii idea podszywania jest piękna i mądra :) inna sprawa to wykonanie....

Gość truskawko
ile masz lat?

Wiek nie gra tu zadnej roli. Znam niedojrzalych 40latkow i dojrzale 20latki. Mozna przezyc spokojnie i bez stresu cale zycie i mozna w wieku 20 lat doswiadczyc wiecej niz niejedna emerytka.

Gość no przyznaj się