Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ammelka

podkład ukrywający rozszerzone pory

Polecane posty

Gość ammelka

Prosze, doradzcie mi jaki jest najelpszy podklad do cery mieszanej, zeby "zakrywa"l rozszerzone pory. Żeby twarz wygladała w miare gładko, bez widocznych małych dziurek....plisss

Gość ammelka
podnoszę!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nienawidzę tych dziur na twarzy ....ale osobiście nie stosuję podkładu tylko sam puder. Myśle że dobry może być podkład Vichy

Gość ammelka
lewoskrzydlowa...vischy pewnie troche drogawy... a z tą baza pod podkład - niezły patent :D Za kazdym razem jak ide do sklepu po podklad to jakas pani wciska mi kity, ze "własnie" TEN podklad, ktory wybralam jest r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-y!! swietnie kryje itp. itd. ble-ble-ble! A jak klade go na twarz to nic z tych obietnic nie wychodzi..:O Ostatnio pani prawie wcisnela mi jaki podklad-mus, ale nie skusilam sie... Wole jak ktos mi doradzi, u kogo sie sprawdzil...:D

Gość jak masz odrobinke tlusta
cere to nie kupuj Vichy Dermablend bo bedziesz swiecic sie jeszcze bardziej a po 3 godzinacz i tak ci wszystko splynie i nawet nie pomoze puder w kamieniu. Infaillible Loreal jest fajny i dlugo sie trzyma i buzka ma ladny kolor i tuszuje rozne nie doskonalosci.

Gość ammelka
jak masz odrobinke tlusta----dziekuje za podpowiedz:D jeszcze tego podkladu nie testowalam:) twarz mam lekko tlusta, ale jakos daje radę :) bardziej zalezy mi na ukryciu tych porow, bleee

Gość ammelka
a jaki odcien bylby dobry do tzw. sredniej karnacji?? ..ani jasnej ani ciemnej...

Gość Olala25
ja też mam rozszerzone pory a nie chcę nakładac podkładu w taki upał, bo spływa. I ostatnio kupiłam sobie taki puder brązujacy Rimmela Sunshimmer w kolorze Summer Glow. Twarz po nim ładnie wygląda i pory wcale nie są widoczne. to chyba ostatnio modny kosmetyk a możesz zobaczyć jak wyglada na blogu rimmela (blog.rimmel.info). pozdrawiam