Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAWOSZ28

Mój piełwszy łaz z dziewczyną w kawiałni

Polecane posty

Witam wszystkich. Jak widzicie nie potłafię wymówić liteły \"ł\", w moich ustach brzmi ona jako \"ł\". Nie ciełpię przesadnie z tego powodu. Jednakże ostatnio umówiłem się z dziewczyną na łandkę. Zapłosiłem ją do kawiałni. Zwłociła moją uwagę nieprzeciętną powierzchownością. Była po prostu piękna. Do tego wesoła i dowcipna. Powiedziałem do niej \"podobasz mi się, zapłaszam na kawę\" i czy nie jest dla niej płoblemem, że nie wymawiam liteły ł. Ona - że nie i że to dość ułocze. Ja na to, że inne liteły wymawiam popławnie, więc w 96 płocentach jestem spoko gość jeżeli liczyć że polski alfabet zawieła 27 liteł. Ona, że nie jest dobła z matematyki ale chętnie się spotka. Umówiliśmy się na godzinę dwudziestą trzydzieści... Przyszła punktualnie. Włęczyłem jej bukiet łóż. Usiedliśmy przy stoliku. Pani kelneł, wyjątkowo piękna błunetka przyjęła zamówienie i zostawiła nas samych. Wyciągnąłem łękę, by odgałnąć kosmyk włosów, któły spadł mojej wybłance na twarz, zobaczyłem, jak lekko łozchyla usta i zamyka oczy; po chwili ciepło jej skóły musnęło moją dłoń. Otworzyła oczy i między naszymi źłenicami przebiegł płąd; poczułem go w najdalszym zakamałku ciała, w podbrzuszu, na udach, w kłoczu. Jej łęka zacisnęła się na mojej. Wtedy podano nam zamówienie. Okazało się, że zamiast kawy wlano do filiżanek biegunkę. Piliśmy rozwodnioną kupę. Bałdzo nie polecam tego lokalu.

Gość heeeeeeeeeeehehhehehe
dobre

Gość a dlaczego wlali tam biegunkę
??

:O bez sensu

Gość kacmanka
kompletny kłetyn

Gość
ten od cyckow - skoro KAWOSZ nie umie wymowic litery R to jak ma wymowic R mowiac ze chodzi mu o R ;):O a poza tym koncowka niestety spieprzona :O a zaczynalo sie calkiem calkiem.. moja polonistka zawsze powtarzala ze na koniec trzeba zapodac bombe, a tu gowno.. :O mam nadzieje ze to nie Ty klocusiu 😭🖐️

Po płostu napisałem pławdę. Uważam, że pławda to najwyższa wałtość!

to moze niech ktos wklei całe to moze będzie śmieszne :O

Gość
...wielbicielu.. gdzie Twoja wyobraznia.. :O:(

Gość Łauren

Gość
e tam takie podszywy. zaloze sie ze nadal mozna sobie zalozyc wlasna lauren wiec - no wiecie - bez krepacji :D🖐️

Gość zblazowana Magda
bo wy bysci chceli, zeby opowiadanie zakonczylo sie miloscia :o a tu..kupa :P

Gość wydaje mi sie ze nie podchodzi
z nalezyta powaga do tej sprawy tymczasem to powazne zagadnieniem ja rowniez mialem taka sytuacje, zaprosilem dziewczyne do kawiarni i podano nam stolec

Gość miss spostrzegawcza
"Była po prostu piękna." O proszę, a jednak potrafisz! :D Chyba, że to przez zapomnienie. :classic_cool:

Gość miss spostrzegawcza
Łozumiem, że kupa była Łozwodniona?

Gość mhmmmm...