Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Craz_y

nowe miejsca na letni seks i propozycje ???

Polecane posty

Gość rzeczoznawca
Miska z letnia woda.

Gość a może poszukaj na
13:26 w krzczorach 13:27 Craz_y zabawne :-/ To milość każe śpiewać życiu a niebo samo nie spadnie - trzeba je osiągnąć... 13:58 xyzed w łódce na środku jeziora,w riunach starego zamczyska,na szczycie jakiejś góry z pięknym widokiem Nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze. 13:59 sssaa na cmentarzu na pomniku 14:01 w McDonaldsie na płycie grzewczej do hamburgerów lub wersja nadmorska ty siedzisz dupą na rozgrzanej patelni do naleśników francuskich a babka cię ujeżdża 14:02 xyzed w hipermarkecie w dziale z mrożonkami Nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze. 14:02 seks powinien być zawsze gorący nigdy letni 14:04 w koszyku na kółkach przed dyskontem biedronka 14:07 tylko przed biedronką uważaj żeby ci żetonu na wózek w d**ę nie wcisnęli 14:09 hahahaaaaaaaaaaa Jesteście zaj**iści..... hahahhaaaaaaaaaaaaaaa 14:10 seks powinien być okrakiem na wiatraku włączonym na fulla 14:14 a może poszukaj na romantycznym spacerze dziupli - wal śmiało i módl się żeby tam wiewiórka nie siedziała