Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma8780

co ja mam o tym myśleć?

Polecane posty

Gość nieznajoma8780

Jesteśmy z moim chlopakiem juz 3 lata.Zawsze miedzy nami sie ukladalo,bez specjalnych fajerwerkow,ale ok.Nie byl to szalony,namietny zwiazek,raczej ulozony i stateczny. Pare dni temu zabralam mojego chlopaka do domu moich dziadkow.No i tu sie zaczyna.Moi dziadkowie sa bardzo zamoznymi ludzmi.Dom jest reprezentacyjny,ogrod tez,w srodku jest slicznie.Moj chlopak chlonąl wszystko wzrokiem,widzialam jak patrzyl na srebrne lyzeczki i porcelane podczas poczęstunku.Wiedzialam ze zrobilo to na nim wrazenie.Ja osobiscie i moi rodzice zyjemy na srednim poziomie.Nie jest zle,ale nie jestesmy bogaczami.Typowa klasa srednia.Rodzice wychodza z zalozenia ze na wszytsko w zyciu trzeba zapracowac i dorabiali sie sami bez pomocy rodzicow. A teraz sie okazuje ze moj chlopak zrobil sie czuly,co dzien lata z kwiatami i ciagle robi aluzje do malzenstwa,typu jak szlo male dziecko z mama,mowil ze slodkie i czy mysle ze bylby dobrym ojcem,ciagle dzwoni,pisze,mowi ze kocha....to nagla i dziwna zmiana.Czy myslicie ze to majątek moich dziadkow go tak zmotywował?To normalne ze kiedys to bedzie nalezalo do mnie i mojeg brata.Boje sie ze on liczy na te pieniadze.Wczesniej nie mial pojecia ze dziadki sa zamozni,nigdy sie tym nie chwalilam bo uwazam ze to ich zasluga,bo ciezko pracowali na to,zarowno oni jak i rodzina dziadka,ktora stworzyla ten majatek.Boje sie ze moj chlopak nie jest teraz bezinteresowny.

Gość Zdołowana na maxa
chyba leci tylko na kase..przykre:(

Gość kisab84
Jak za niego wyjdziesz to będzie tylko leżał hujem do góry i nic nie robił, gdyż teraz juz wie że i tak będzieci ustawieni więc po co się wysilać a jak będzie chciał więcej to Ciebie wyśle do roboty - zastanów sie nad takim hytrym lisem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zostawa pacana
nie bedzie umial szanowac pieniadza i zrobi z ciebie kobiete na posylki a mowi sie, ze kobiety leca na kase... burak :(