Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anijka84

Chudne na potege, moze komus sie przyda taka informacja

Polecane posty

Gość anijka84

Witam.Od dwoch tyg jestem na diecie, ktora gdzis tam mozna porownac pewnie do Atkinsa i Kwasniewskiego.Lecze sie na Candydoze, nie mozna mi jesc weglowodanow.Wiec od dwoch tyg jadam w zasadzie tylko smazona na oleju kielbase, szynke i inne miesa .Chudne bardzo szybko, nie mam wagi w domu ale brzuch mam plaski , widac mi wszytskie zebra, ramiona straszie zeszczuplaly.Nie podaje diety cud, ale mysle ze to taki dobry okres wprowadzajacy do innych diet.Wcale nie jestem glodna, wieczorem jem na sile , zoladek sie skurczyl .Prosze nie pisac, ze nie zdrowo , wiem o tym.Ale lecze sie na grzybka, biore witaminki i ...chudne:)

Gość zuzuzu
to jest pewnie prawda-jednak ja ogladalam program gdzie wypowiadal sie dietetyk i uwazal ze mala ilosc weglowodanow stanowi spustoszenie w organizmie i na dodatek zjadaja sie nawet miesnie

Gość anijka84
tak wiem o tym, ale wlasnie u mnie weglowodany powoduja spustoszenie w organizmie, dlatego musze sie wyleczyc z grzybka i pomagaja miw tym tluszcze

Gość it tit
ale chudnie się napewno

Gość it tit
u mnie długotrwały okres wpieprzania ogromu węgli spowodował że organizm tylko węgle przyswajał reszra była bezznaczenia

Gość anijka84
a ja przez glupie diety i odchudzanie sie na potege doprowadzilam do rozrostu tego grzyba Candidy.Kazdy weglowodan zatruwa mi organizm, pod oczami mam ogromne worki, ciagle jestem potwornie zmeczona, wpadam w depresje .Ciesze sie, ze tutaj nie jestem glodna na tych tluszczach, bo mialam jeszcze jedna opcje , aby jesc tylko zielone warzywka;/

Wlasnie wrocilam do domu po prawie 2tyg pobycie poza domem i jakims dziwnym trafem spadlo mi 3-4kg:D super:classic_cool: ale do piatku pewnie nadroibie:o P.S jem wase od ponad 2m-cy juz jak nie od 3:)

sluchaj - ja mam pytanie. mam powody podejrzewac candide u siebie (test slinowy i ogolne objawy) ale teraz zainteresowala mnie jedna rzecz w twojej wypowiedzi - worki pod oczami. od pewnego czasu kompletnie niewytlumaczalnie mam ogromne wory i nie wiem skad. przestalam kompletnie solic i nie jem praktycznie nic co ma sol (myslalam ze woda sie zatrzymala) a one nadal sa. kolejne pytanie: od pewnego czasu chce zrobic wlasnie diete oczyszczajaca, ale pamietam jak kiedys stosowalam niskoweglowodanowa to czulam sie strasznie slabo. inna kwestia ze z tym grzybem tez czuje sie fatalnie - slaba, chora, smutna i w ogole. pytanie moje jest takie - czy pomimo braku wegli masz energie i sile? bo z dwojga zlego to jednak wolalabym stosowac cos co chociaz wybije to swinstwo. a jezeli jest szansa ze bede sie na tym dobrze czuc to tym lepiej. aha - jadasz twarog? nie moge nigdzie znalezc info czy mozna. w sumie wegli ma malutko - 3,5g wiem ze kefiru i jogrtu nie wolno. chociaz widzialam tez opinie ze wolno, bo jednak daja te dobre bakterie, ktore niszcza grzyba. prosze... odpowiedz

malo skladnie poczatek mi wyszedl. chcialam sie naturalnie dowiedziec czy jestes pewna ze te worki pod oczami to od candidy? a w ogole to wiecie... pisalam to do autorki watku :]

Gość anijka84
Czesc lolitka:) Jestem pewna, ze od grzybka.Mialam zrobione wszelkie badania, lekarze z reszta mnie zbywali , ze sobie wymyslam i takie tam;).Z reszta bylam nawet u psychiatry , bo czuje sie zle, slabo, w ogole depresja mnie czasem taka dopada.Mam znajomego lekarza w stanach, pomaga mi walczyc z tym grzybem.Wiem, ze te worki to Candida, z reszta jak wszytskie inne objawy u mnie, a przechodze z daje sie juz przedostani etap "zarazenia" czyli slabo:( Wiec ja k pewnie wiesz, wszytski poradinki zalecaja przejsc na diete niskowegloowodanowa glodzaca grzyba, czyli same warzywa przez pierwsze 6 tyg.Abosultnie odradzam, meka straszna i czujesz sie jeszcze gorzej. A na tej diecie nie jestem glodna i mam duzo energii , nie wiem skad.Do tej pory nie moglam dokonczyc zadnego zadania, brak koncetracji itd.Jest lepiej, poczytaj o diecie wysokotłuszczowej, dodaje energii, wprowadza w stan euforii( brakowalo m tego;) , odchudza.Ale mozna ja stosowac do 4 miesiecy.ycze powodzenia i Tobie i sobie:)

Gość anijka84
ps.Nie, nie mozna jesc twarogu , ogolnie nabiału.Radze serdecznie sprobowac choc przez tydzien przejsc na diete wydokotluszczowa.Nie zabije a kto wie, moze akuratnie bedzie Ci sluzyla:)

bardzo ci dziekuje! to znaczy ze wlasnie nakarmilam potwora, bo zjadlam serek wiejski. no nic. a probowalas tez wersje z warzywami i miesem? jestem zdecydowana pozbyc sie tego swinstwa. naprawde strasznie marnuje mi zycie.czuje sie jak swoja wlasna babcia i coraz gorzej wygladam. w sensie niezdrowo. pomimo trzyamnia niby zdrowej, pelnowartosciowej diety, leczenia problemow hormonalnych itp. ja nadal mam tradzik, wypadaja mi wlosy, fatalnie sie czuje, przysypiam pomimo zjadania normalnych porcji jedzenia, ktore powinno dodac energii, mam wspomniane podpuchniecia pod oczami i jest zle ogolnie. to mowisz zeby probowac? no to sprobuje :)

Gość NA GRZYBKI
dobre jest picie sody oczyszczonej co rano na czczo i ew plukanie wginy takimù rzotworem: naprawde dziala proste i skuteczne i najwaznejsze- tanie

a w ogole anijka z ciekawosci ile schudlas? no i w ogole jak objawy kandidy? na przyklad te wory pod oczami?

Gość dla Anijki
anijko a masz jadłospis diety,mozesz podac

Gość Zaintrygowana .
Dziewczyny napiszcie co to za choroba dokladnie, zebym poczytala o tym w googlach I wypiszcie wszystkie objawy i prosze autorke o wypisanie tego co je- czy to maselko, smalec, oliwa z oliwek, winogron, orzechy, kielbasa, wedliny mieso, drob i ryby, jaja itp Prosze i z gory wam dziekuje za odpowiedz

Gość anijka84
Witam przed snem:) KUpuje sobie wedliny, kiedlbaski i przysmazam je na oleju .Jem z musztarda zazwyczaj, w lodowce mam jajka ale nie jadam, tez orzechy.Mysle, ze musz posiedziec nad jadlospisem, na razie to tak na szybko , w biegu a jesc mi sie nawet nie chce. Kandydoza( Candida) jest bardzo uciazliwa choroba, tamet rzeka.Trzeba szukam w google. Ja jestem juz zakazona kilka lat, wiec odczuwam mnostwo dolegliwosci.Dodam , ze lekarze nie wierzyli, mowiono mi ze wymyslam sobie bo nic nie widza, wyslano mnie nawet do psychiatry, Kilka moich dolegliwosci -nie wazne ile spie, rano wstaje potwornie zaspana, wykonczona -nie moge sie na niczym skupic, brak koncetracji,najdrobniejsza zadania nie moge dokonczyc. -worki pod oczami, opuchniete oczy -bialy nalot na jezyku, bardzo smierdzacy!!ciagly niesiweyz oddech, najgorzej rano -burczenie w brzuchu, przelewanie sie , nawet jesli jestem najedzona -chroniczne zmeczenie, czuje jakbym pracowala na kopalnii -odczuwam ciagle pragnienie -popadam w depresje i euforie na przemian,brakuje takiej rownowagi emocjonalnej. -grzybek zainfekowal caly uklad pokarmowy i narzady rodne -ostatnio mam wysypke na policzku, nie moge jej zaleczyc Ogolnie okropna choroba , ignorowana przez medycyne:(

Gość anijka84
a ile schudlam nie wiem, nie posiadam wagi.Ale bardzo zeszczuplalam z gorenych czesci ciala.Ramiona bardzo , biust niestety tez, plaski brzuch , teraz widze ze nogi troszeczke, ale to moja zmora wiec nie wiem.Mysle, ze kilk akilo, z czego polowa to pewnie woda.Ale na pewno schudne wiecej, w ogole mi sie jesc nie chce po takim sniadaniu z kielbasy

Gość ale jaja d
-nie wazne ile spie, rano wstaje potwornie zaspana, wykonczona -nie moge sie na niczym skupic, brak koncetracji,najdrobniejsza zadania nie moge dokonczyc. -worki pod oczami, opuchniete oczy -bialy nalot na jezyku- z tym ze mi nie smierdzi z buzi -burczenie w brzuchu, przelewanie sie , nawet jesli jestem najedzona -chroniczne zmeczenie, czuje jakbym pracowala na kopalnii -odczuwam ciagle pragnienie -popadam w depresje i euforie na przemian,brakuje takiej rownowagi emocjonalnej. Ja lecze sie na depresje, jej a jak to to, szok ... moge spac 16 h a bede zmeczona, nie mam sily na nic, naprawde, zyc mi sie nie chce, nawet z pracy zrezygnowalam bo ciagle mi cos dolega ...

Gość anijka84
:)to moze byc to, mnie ze studiow prawie wykurzyla ta choroba

Gość anijka84
a ja tez chodzilam do psychiatry, wcale mnie nie wyleczyl:)

Gość makarenka
dobry temat,dobrze,ze o tym napisałyście

anijka ja mam jeszcze pytanie do Ciebie :) bo obawiam sie nieco przejscia na to oczyszczanie, ze wzgledu na poczatkowe zaostrzenie objawow. wiesz, grzyb zostaje wybity i te jego martwe zwloki zatruwaja krew i ponoc wtedy jest kryzys. no a ja mam troche na glowie. powiedz: mialas cos takiego? aha i jak z kawa? no i jeszcze - w kielbasie zazwyczaj jest maka, cukier, skrobia - czy nie powinno sie jednak tego unikac? i czyw ogole zupelnie odstawilas warzywa? a blonnik? a mozna otreby? one w wiekszej czesci sa nieprzyswajalne... przepraszam za tyle pyten ale sama wiesz jak to jest w necie - tysiace info, polowa sprzeczna. wole od kogos z pierwszej reki...

Gość anijka84
Hej W pierwszym tyg czulam sie swietnie, teraz troszke gorzej.Mysle , ze rzeczywiscie grzyb jest glodzony i za chwilke moge czuc sie gorzej , ze wzgledu na toksyny przedostajace sie do krwi.Ale uwazam,ze warto.Czuje sie "normalniej" tak czy tak>A z kawa wlasnie mam problem, bo pije dwie dziennie i nie wyobrazam sobie jej ni eposlodzic curem (nie znosze smaku slodzikow).Chcialabym rzucic, bo niezdrowa strasznie i wcale mnie nie pobudza, no i ten cuker, ale to nalog:) Warzyw nie jem na razie, dlatego ze u mnie Candydoza jest bardzo zaawansowana, fermentuja mi one w przewodzie pokarmowaym i jeszcze gorzej mi smierdzi z ust.Niestey smierdzi koszmarnie:( ...ni ebede nawet komentowac jak mi glupo chocby sie calowac z narzedczony m.Mozna wpasc w paranoje.:( ps. dzis zjaladm dopiero przed chwilka smazona szynke.Musze dzis przysiac nad lista zakupow, zeby nie jadac byle czego.Na pewno jest miesko bez tych wszytskich swinstv , ktore mi szkodza:)

Gość anijka84
z tego co pamietam , to grzybek wykorzystuje chyba celozoze z otrab??Wiem, ze tez nie mozna.W pierwszej fazie dozwolone sa tylko zielone warzywa ,nasiona (slonecznika , orzecha chyba), oliwa z oliwek, przyprawy tylko w postaci zioł i woda(tak w iwelkim skrocie).Mozna samemu sie przy okazji zaglodzic:)A tak powaznie, to chcialabym przejsc takie oczyszczanie warzywkami, ale w tej chwili nie zcazynam nawet.Chce skurczyc zoladek i wybic tego grzyba choc troche, to moze wtedy nie bedzie mi tak z buzi swmierdziec po warzywkach.:(Ale jestem zdeterminowana, bo juz mnie wykancza ta choroba psychicznie!!;)

dzieki :) damy rade. ja etz sie oczyszcze... bo juz mam dosc. naprawde. tylko tez to jakos rozplanuje

Gość anijka84
celuloze***

Gość anijka84
Njabradziej w tej chwili dokuczaja mi worki pod oczami i nie wiem jak to opisac...jakby cale zmeczenie gdzies splywalo w okolice oczu.Czuje jakby ciezar pod powiekami.

Gość zaintrygowana.
Dziękuję Ci kochana za wyjasnienia i trzymam kciuki, mozliwe ze mam to samo, bo objawow ma bardzo duzo z wymienionych Moze zalozymy jakis topik, dziewczyny ? Tam wypiszemy produkty ktore mozemy jesc i czarna liste, i podejmiemy sie ostrej walki Pozdrawiam was serdecznie