Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soundlinkkkkk

72h

Polecane posty

Gość soundlinkkkkk

mam pytanie - czy wiecie czy mozna zdobyc jakos tabletke, ktora mozna zazyc do 72h po stosunku jezeli ma sie obawy co do wpadki;> tzn chodzi mi o jakis sposob "na czarno" ;) bez wizyty u lekarza, recept itd.

Gość doda-ajj
yuzpe.poczytaj o tym.

Gość a czemu na czarno
Przeciez to legalne?

Gość soundlinkkkkk
no tal legalne...tylko chodzi mi o to zeby kupic ale bez recepty... no bo inaczej musialabym do lekarza zeby wypisal recepte i dopiero kupic a zalezy mi na czasie ;/

Gość soundlinkkkkk
znacie sposob albo miejsce gdzie moge tak dostac te leki?

Gość to nie jest zapalenie cewki
no coś ty, to jest lek WYŁĄCZNIE na receptę. Jeśli nie od koleżanki to nie pisałabym się na taki bez recepty. Skąd będziesz mieć pewność, że to nie witamina B na przykład tylko postinor? Do lekarza i to biegiem, nawet na pogotowie do ginekologa, bo potem może byc za późno na cokolwiek

Gość doda-ajj
podzielam zdanie wyzej wymienione.najlepiej do lekarza,wstydzisz sie??na pogotowie też mozesz.

no tak są takie sposoby. Wystarczy, że masz w rodzinie kogoś kto znajmuje się bardziej sprawami \"farmaceutyki\" ja właśnie tak je zyskałam całe szczęście. Ale czytałam gdzieś na necie, że nawet dentysta moze Ci ją wypisać, więc możesz spróbować, a jeśli sama się wstydzisz to poproś może jakąś zaufaną i odważną przyjaciolke? =)

Gość SzukamOdpowiedzi
Dziewczyny wczoraj kochałam sie z chłopakiem i skonczył we mnie a przed wczoraj wzielam piewszą tabletke...Czy rzeczywiscie tabletki działaja juz od pierwszej zazytej? Czy w tej sytuacji po zakonczonym stosunku we mnie powinnam wziaśc tabletkę PO jeszcze nie minęla doba od kiedy sie kochalismy? Doradzcie mi co zrobic... czy juz od piewrszego dnia stosowania tabletek anty mozemy sie kochac i chłopak moze konczyc we mnie?