Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwator 2007

Dziewczyny w wieku 28 + są niesympatyczne

Polecane posty

Gość Obserwator 2007

Dziewczyny w wieku 28 i starsze są niesympatyczne. Przynajmniej u mnie w pracy. Spięte, "ąę", chłodne i niemiłe... Te które pracują w trakcie studiów, albo po sredniej szkole są uśmiechnięte, miłe i wogole :)

Gość estoydeacuerdo
Mam takie sam spostrzezenia. Jestes 22 letnia atrakcyjna kobieta, ktora nieswiadomie przyciaga facetow, do tego jestes sympatyczna?? Masz przerabane i jestes ich najwiekszym wrogiem...

Gość Obserwator 2007
Oczywiście są od tej reguły wyjątki...

Gość estoydeacuerdo
No tak, ale z wyjatkami jest tak, ze jest ich malo:)

Gość + 28 to nie sa jkuż dziewczyny
tylko kobiety. Może dla ciebie za poważne bo nie dorosłeś :p

Gość Obserwator 2007
Kobieta to jak urodzi dziecko- jak nie to jest dziewczyna Moze byc 20 letnia kobieta i 28 letnia dziewczyna

Gość + 28 to nie sa jkuż dziewczyny
moja ciotka ma 65 lat nie wyszła za mąż i nie urodziła dziecka, zaraz do niej zadzwonie i powiem, ze nadal jest dziewczyną, niech się cioteczka ucieszy :D

Gość jadzienka - wisienka
ja odkad wyszlam za maz stalam sie niesympatyczna:))

Gość Obserwator 2007
Do póki nie przekwitnie i nie ma dziecka jest to dziewczyna-aneks do teorii

Gość ja mam 31 i jestem
bardzo sympatyczna :P

Gość aaa21latkaaa
bo te dziewczyny sa sfrustowane, pewnie chcialyby zalozyc rodzine, a tu kandydatow na meza brak, pensja za mala, by moc wychowac za nia dziecko, a 30-stka na karku

Gość aaa21latkaaa
sfrustrowane *

ja jestem ladna, mam meza, rodzine i mimo to jestem niesympatyczna dla kazdego kto probuje mnie podrywac. dla tych normanych jestem zas mila

Gość aaa21latkaaa
Dziewczyna - to młody człowiek płci żeńskiej, przeciwieństwo chłopca. Wiek, w którym dziewczyna staje się kobietą jest różny w różnych społeczeństwach. Zwykle przejście z okresu dojrzewania do dojrzałości następuje w wieku kilkunastu lat. W mowie potocznej słowo jest często używane w znaczeniu kobieta niezamężna związana z mężczyzną (Co słychać u Twojej dziewczyny?) Historyczne znaczenie - służąca, pokojówka, pomoc domowa (Dziewczyna/dziewucha to sprzątnie). Na świecie jest około 2,18 miliarda (UNICEF, 2004) ludzi, mających 18 lub mniej lat z czego około 1 miliard, to dziewczyny. Od XVIII wieku stosunek ilości chłopców do dziewczyn wynosi 1,050 do 1,000. źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Dziewczyna

Gość Obserwator 2007
Ehhh niektore maja dzieci i meza

Gość estoydeacuerdo
Zgadzam sie z Toba. Spoleczenstwo wywiera presje na takie kobiety, bo przeciez 30latka powinna juz miec meza, jak nie, to znaczy, ze cos z nia nie tak. Szkoda tylko, ze to sie odbija na mlodszych kolezankach, ktore sa bogu ducha winne.

Gość aaa21latkaaa
>>Obserwator 2007 >>Ehhh niektore maja dzieci i meza A te to pewnie zazdrosza tym mlodszym wolnosci, ze one to moga po pracy pojsc na impreze, a te 28letnie mezatki obiad gotowac i pieluchy zmieniac :P

Gość llhhhh
mam 27 lat mam męża,nie mam dziecka i tez jestem bardzo niesymaptyczna... zwłaszcza dla głupich ludzi którzy szerzą steareotypowe opinie i oceniają ludzi w grupie a nie indywidualnie... Co prawda idealnie byłby wogle nie oceniać innych ale to takie nietypowo w Polsce i chyba mało realne żeby się ziściło.

pierwsza madra wypowiedz na tym forum

Gość aaa21latkaaa
jak bedziesz taka niesympatyczna to nie bedziesz miala znajomych, a i mozesz stracic meza :(

dla meza jestem sympatyczna a taie dwudziestki jak ty tylko mnie smiesza. myslisz ze jak pobiegasz z imprezy na impreze to jestes super cool? ja sie ciesze ze mam w koncu ulozone zycie i nie musze zarywac facetow w nadziei ze nikt mnie nie zechce

Gość llhhhh
dla męża jestem miła, nawet bardzo, dla przyjaciół i znajomych też, nie narzekam na brak ich... Oni nie oceniaja nikogo pochopnie i szanują zbyt bardzo innych ludzi żeby rzucać takimi ogólnymi opiniami.

Gość aaa21latkaaa
ale ty dziwna jestes?!!! czy ja mowilam ze chodze na imprezy????

06.06] 17:54 aaa21latkaaa >>Obserwator 2007 >>Ehhh niektore maja dzieci i meza A te to pewnie zazdrosza tym mlodszym wolnosci, ze one to moga po pracy pojsc na impreze, a te 28letnie mezatki obiad gotowac i pieluchy zmieniac wnioskuje ze dla ciebie szczytem marze jest chodzenie na imprezy

Gość aaa21latkaaa
w sumie to juz najwyzszy czas w wieku 27-28 lat ustatkowac sie, dziwne byloby zebys jeszce latala i szukala faceta... ale widocznie tak wczesniej robilas, skoro tak uogolniasz o 20latkach

Gość aaa21latkaaa
ostatni raz na imprezie bylam 11.2005 jak wudac nie potrafisz interpretowac wypowiedzi, moze wroc sie do podstawowki

Gość on-wielki tom
21 latka - jestes typowa glupia dziolcha co mysli ze data urodzenia ma wielkie znaczenie. ty tez bedziesz miec 28 lat i 30 i wiecej wiec sie tak nie wymadrzaj.

jak mialam 21 lat - juz mialam chlopaka (dzis meza) tak wiec na sile nie musialam nigdzie szukac. a na imprezy chodzilismy razem:))

Gość aaa21latkaaa
czy ja sie wymadzam??? bezczelnosc!!! przeciez ja nic zlego nie pisalam, po prostu zastanawialam sie co moze byc przyczyna ze dziewczyny w wieku 28 lat sa niesympatyczne