Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwator 2007

Dziewczyny w wieku 28 + są niesympatyczne

Polecane posty

Gość Obserwator 2007
Chociaz mam taka przyajciolke ma 28 lat, nie ma faceta,ale jest miła, jeździ czerwonym cabrioletem (golf), uśmiechnięta, spontaniczna i zawsze ma łakocie w domu :)

Gość lumia
ja mam 30 lat i kazdy uwaza mnie za zimna i niedostepna lady

Gość Obserwator 2007
Aha- czy ktoś był w Anglii albo Irlandii??? Ja się wybieram tam niedługo i czy tam panny w tym wieku są podobne? Tak samo niemiłe?

Gość pan
to do estoy itd. nie kazda 20 ma fiu bzdziu jak i nie kazda 28latka i wyzej jest niesympatyczna to gwoli scislosci i kolko sie zamyka. Piszesz , ze akurat Tobie trafily sie takie , a nie inne dziewczyny.. no coz my nic na to nie poradzimy widac takie osobowosci ich i nie ma sensu napierac na te starsze kobietki bo to nie zalezy od wieku jak juz ktos slusznie podkreslil. Ps. ja mam w pracy tez dwie 30latki (panny)..powiem jedno sa one do tanca i do rozanca .

Gość ciekawe co moze byc przyczyna
ze dziewczyny w wieku 20 czy 21 lat siedza na necie calymi dnaimi?:) moze sa niesympatczne i zostana starymi pannami? a moze to dlatego ze sa to po prostu glupie siksy?

Gość te obserwator
ciebie jakas kobieta w wieku 28 lat odrzucila masz z tym problem i pomaga ci pisanie glupot na tym forum? moze te 28 latki maja po prostu swoich MEZCZYZN i taki szczyl nie jest im potrzebny?

Gość sasanmkaa
Wiesz co chłopie, bo one mają już trochę rozumu w głowie, nie są durnymi podfruwajkamu rozchichotanymi pod byle spojrzeniem. One już widzą kim są, nie szukają taniego poklasku, tudzież potrafią odróżnić frajera od sensownego gościa.

te obserwator> sasanmkaa> tu się z Wami zgadzam w 100% ten kto założył temat dostał kosza prawdopodobnie od Takiej Kobiety i nie może się pogodzić że coś mu uciekło i nie jest po jego myśl. Niestety kobiety w tym wieku wiedzą czego chcą od życia i bawienie się ich nie kręci. Ja mam 29 lat i nie szukam zabaw w swoim życiu, szukam stabilizacji i poczucia bezpieczeństwa, ale nic na siłę, a gówniarzami chcącymi się zabawić nie przejmuję, nawet jakbym miała usłyszeć jakieś niemiłe słowo. To ich opinia nie moja o mnie samej. Kobiety w tym wieku szanują siebie i chcą by je szanowano.