Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie.....

INFOPRACA

Polecane posty

Gość kto wie.....

czy ktos korzystał z www.infopraca.pl szukając pracy? w jaki sposób odbywa sie kontakt z kandydatami? po zaakceptowaniu CV ktoś dzwoni czy jak? bo pozycje z wysłanych mam zaznaczone jak ZAAKCEPTOWANE i co dalej? mam czekac na jakiś telefon czy mail? proszę o odp:)

Gość aksowa
czekać

Gość kto wie.....
a długo trzeba czekać? bo pilnie potrzebuje pracy:(

Gość kto wie.....
pilne plissss

Gość uwaga mówię
zalezy ile psychicznie wytrzymasz brak odzewu -to tyle czekasz

Gość uwaga mówię
jak nie masz pracy to sobie mozesz czekac do u...ej śmierci i nikt Ci dobrego slowa nawet nie pwoie, nie mowiac juz o zapraszaniu na rozmowy z ogloszen

Gość kto wie.....
no ale skoro zgłoszone CV zostało zaakceptowane to powinni się jakoś skontaktować tylko ile to moze trwać:(?

Gość piiotr
na tego typu stronach, jesli nie masz NAPRAWDE porzadnych umiejetnosci i doswiadczenia, to nie spodziewaj sie odzewu.

Gość uwaga mówię
ale oni maja iles kandydatów a CV kazdy rozumie inaczej -to jest informacja i kazdy inaczej ja odbierze

Gość piiotr
chociaz nie wiem, jaka jest zasada "dzialania" infopracy. Ale np. na jobpilot wysylasz CV, kazdy potencjalny pracodawca moze je obejrzec i wtedy sie z toba kontaktuje, jesli spodoba sie jemu twoje CV. tyle.

Gość kto wie.....
tez nie wiem do końca jak to działa dlatego pytam w każdym razie jest zakładka : stan moich kandydatur i tam obok poszczególnych ofert na które opowiedziałam jest napisane: najpierw: otrzymane później: rozpatrywane a na końcu: albo odrzucone albo zaakceptowane wcześniej kilka razy miałam zaznaczona opcję odrzucone a teraz prz 2 jest ZAAKCEPTOWANE

Gość uwaga mówię
szukaj intensywniej bo teraz b.trudno o pracę jak tej pracy szukasz?mozesz cos napisać? ile cv ewysylasz dziennie?

Gość kto wie.....
szukam wszędzie głównie przez internet... codziennie nie wysyłam zdarza się, że wysle w ciagu dnia 2-3 CV... ale później przez tydzień już nie znajduje ofert które mi odpowiadają poza tym oczywiście podpytuje znajomych :P jak gdzieś cos sie kroi to od razu składam potrzebne papiery:)

Gość kto wie.....
problem jest innej kwestii... mam szanse dostac prace a raczej praktycznie już ją mam, lada dzień dadzą mi do podpisania umowę... tylko, że ja nie chce tam pracować... jest tylko nocna zmiana, a ja ze względu na liczne obowiązki nie moge sobie pozwolic na taka dezorganizację:( dlatego intensywnie szukam i czekam na odpowiedź z miejsc gdzie CV zostało zaakceptowane, zebym nie musiała pracowac w tej firmie

Gość demolka21
przeciez nikt cie nie zmusza, zebys tam pracowala :o

Gość demolka21
a w ogole to w jakim zawodzie szukac roboty?

Gość kto wie.....
nie chodzie o to, że mnie ktos zmusza ja poprostu bardzoe teraz pracy potrzebuje i jeżeli nie znajde nic innego to nie będę miała wyjścia

Gość kto wie.....
dzięki:)