Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomaaaaaa

co zrobilam zle??

Polecane posty

Gość niewiadomaaaaaa

eh :( chlopak sie do mnie nie odzywa, nie odbiera telefonu. chodzi o to ze umowilam sie ze pojde z nim jutro na ogrodek, on pierwszy raz tam ze mna by poszedl i w ogole poznalby czesc rodzinki i jego zakrecony kolega byl przy nim i napisal mi sms z pytaniem czy tez ma z nim jutro wpasc. i dodal ze cos pobajerzy do mojej siostry a on am dziewczyne i z ta siostre to zawsze zartuje, wiec nie potraktowalam tego powaznie i napisala mu ze lepiej nie bo bedzie tam cala moja rodzina i zaprosilam go z dziewczyna na sobote, tak bez rodzicow zeby bylo na luzie. on nie odpisal a chlopak sie nie odzywa o co chodzi? :( czy to zle, ze mu odmowilam?

Po pierwsze jesteś za młoda na związek. Po drugie kolega Twojego chłopaka jest zazdrośnikiem. Po trzecie Twój chłopak może być podatny na złe wpływy swojego kolegi.

Gość niewiadomaaaaaa
za mloda na powazny zwiazek to wiem mam 17 lat a oni po 19 ale kurde nic nie rozumiem dlaczego on sie obrazil :( ehh teraz ciagle sie zastanawiam o co mu chodzi :( przeciez grzecznie odmowilam i zaproponowalam weekend kurde faceci sa beznadziejni :(

Gość emphetepe
olej go

Gość niewiadomaaaaaa
czy ktos jeszcze cos mi moze poradzic? :( eh probowalam sie dodzwonic cale pololudnie, juz nie mam sily sie denerwowac :/

co tu mozna poradzic nic nie zrobilaś zle a po twoim zachowaniu widac ze lecisz na niego ... on to tez zauwazy i bedzie mial Cie w garsci :O

Gość niewiadomaaaaaa
no trudno ale nie wiedzialam czemu sie nie odzywa i dzwonilam do niego zeby sie zapytac i trudno nic dowiem sie :( czy Wy tez byscie sie obrazili o takie cos?

nie obrazilbym sie :) bo niby o co...? a już napewno nie bujal bym sie na fochu jak dziecko

Gość niewiadomaaaaaa
hm dziekuje wam za zainteresowanie przynajmniej jestem spokojna ze nic zlego mu nie napisalam pozdrawiam :)