Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maciek_pn

no i jest mi po prostu smutno

Polecane posty

Gość alicja_z_krainy_czarów
odejść i więcej jej nie mieszać w głowie

Gość zadoomka
na początku super się rozumieliscie.. ale w miarę.. jak ala w krainie kasy bardziej mąciła było zle.. zatem wiesz co masz zrobic. wiesz od jakiego moemntu było nie ok, wiesz tez dlaczego.. wiesz jakie twoje zachowanie było nie fair. zobacz lala w krainie juz sie cieszy ze nic bo wlasnie oto jej chodizlo:) abys Ją zosatwil w spokoju a zajła się Alą

Gość alicja_z_krainy_czarów
zupełnie nic nie zrozumiałem

Gość up.upupupup.
upup

\"Przepraszam, że Ciebie skrzywdziłem chociaż nigdy tego nie chciałem, zachowałem się jak najgorsza kanalia. Chociaż wiem że to nic nie zmieni to mi też jest źle. Przepraszam.\" może być ?

Gość Nie pisz nic
Nic do niej nie pisz, bo to i tak bez sensu. Co jej dadzą Twoje słowa, że też jest Ci źle? Myślisz, że będzie mniej cierpieć? Bzdura.

Gość Nie pisz nic
Nic już nie możesz zrobić. Ona napisała Ci w smsie co czuje i nie jesteś tego w stanie zmienić. Ona pewnie cierpi, ma wrażenie, że zabawiłeś się jej uczuciami i ją odrzuciłeś. Nie próbuj więc uspokoić swojego sumienia i usprawiedliwiać się przed nią, sobą i nami - prawda jest taka, że ją skrzywdziłeś, pogódź się z tym i naucz się żyć ze świadomością, że ona Cię nie będzie miło wspominać.

amajgad, nie mam ochoty się przed nią usprawiedliwiać tylko chciałbym sprawę zakończyć najlepiej jak się da, najlepiej dla niej, nie dla mnie. Ania nadal jest dla mnie ważną osobą dlatego tak kombinuję jak koń pod górkę.

Moj kontakt z wazna dla mnie osoba tez sie konczy Juz sie zblaznilam (blaganie, placz) i nie wiem co dalej jest to zwiazek na odleglosc w ktory wlozylam bardzo duzo wysilku przetrwalo rok i... nie wiadomo skad nagle ma sie skonczyc akurat przed tym jak mam przyjechac nie wiem co mam robic, jechac mimo ze mnie tam nie chce? nie jechac i zostawil sobie chociaz ta resztke (naprawde resztke) godnosci? jest to osoba dla mnie i bardzo bardzo mi bliska boje sie ze juz nikogo takiego nie poznam i boje sie teraz w ogole co bedzie w przyszlosci- bo nie przezyje tego co sie teraz dzieje drugi raz (ew. przyszle zwiazki- jaasne)

bo jest mi tak zajebiscie CIEZKO to zostawic tak bez walki? tak sie poddac? ja nie dam rady, nie daje rady z tym

Gość Napisz jej
"Nie chce Cię już dłużej ranić" Bedzie dobrze :)

Gość gość
Po co wywlekasz stare tematy? Od 2007 nikt tego nie czyta.