Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka czarna xx

okres- namioty, upały , jezioro??

Polecane posty

Gość kasienka czarna xx

długi weekend. wypad na namiorty. jak radzic sobei z @ podczas tych troche naturalnych warunków. co z upałami, jeziorem itd. tampony? tylko z emoje krawienei jest słabiutkie jakos na tampona hmmm. jak wy radzicie itd. chusteczki do higieny int koneicznie zapewne. a co z kapieloą i myciemsię w jeziorze??

Gość yka
zawsze mam to łupie szczescie i trafiam z okresem w biwak ;/ tampony - koniecznie. z podpaską będzie niewygodnie, niehigienicznie i w ogóleee masakra.. ryzyko podrażnien, otarć itd, upał robi swoje.. no i powiem wam, że z chusteczkami dla niemowląt nie było tak źle. w sumie to w ogóle nie było źle. najbardziej męczące było założenie tampona gdzieś w krzaczorach. a tak za każdym razem siu siu i chusteczka w łapę. da się przeżyć. ale jak dla mnie tylko z tamponami.

Gość yka
aaa no i nie radziłabym myć się w jeziorze ;> podczas okresu jest większe ryzyko złapania jakiegoś syfa. jak się kąpać, to z tamponem, trochę popływac i lecieć się podetrzeć ;D

Gość kasienka czarna xx
no wlasnie jezioro... i jeszcze wod anie przekwitla boje sie trsoszke ale bez kapiel;i nie wytrzymam w ten upal.... mowisz odrazu myk i si epodetrzec... a jakie chustki polecisz???

Gość yka
ja osobiście używałam takich dla niemowląt Johnson Baby albo inne. podobał mi się ich zapach. możesz też kupić normalne do higieny intymnej, ale i jest ich mniej w opakowaniu, są mniejsze, ciężko się je wyciąga no i cena wyższa ^^ ale wypróbuj, znajdziesz coś dla siebie na pewno. a od pływania też mi się nic nie stało. a napisz, używasz tamponów?

Gość kasienka czarna xx
uzywam uzywam zycia bez nich nie wyobrazam :P tylko ostatnio cos podpaske zarzuce:P bo krawienei jakby mniejesze akiedys lecialo jak z kaczki. ja to mam szczescie zawsze @ jak gdzeis jechac.