Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

ON SIE OBRAZIL

Polecane posty

pracuje calymi dniami dzis niedawno przyjechalam z pracy i jestem mega zmeczona napislam mojemu chlopakowi ze sie nie spotkamy bo nie mam sily na nic i ide spac jutro musze znowu wstac o 6rano a on mnie skrzyczal i sie obrazil :(chyba sie ubiore i pojde do niego

Gość taaa jsane
przyzwyczajaj go że się obraza i ma wszystko... daj spokój powinien zrozumiec, a z drugiej strony Ty staraj się go nie zaniedbywac

Gość az dziw bierze
ze takie palanty jak Twoj chlopak oddychaja tym samym powietrzem co normalni. Idz do nie go i okaż mu swoje oddanie ... wprawdzie Cie skrzyczal ale jak bedziesz miala szczescie to Cie nie uderzy

jak mam dla niego czas znajdywac chcialabym ale calymi dniami pracuje wychodze o 8rano przychodze o 19i nie mam sily nawet sie umyc zalezy mi na nim ale przesadzil wlasnie napisal esa ze on tez nie bedzie przyjdzie jak zadzwonie

Spokojnie. Wenus jest w Lwie. Jak nie chcesz żeby wasz związek się rozpadł to daj trochę na luz. Daj mu trochę odczuć że Ci zależy, ale jednocześnie żeby zrozumiał że Twoja praca jest ciężka. Jestem ciekawy co on robi przez cały dzień że ma Ci za złe że jesteś zmęczona po pracy.

Gość emphetepe
a moze tak wytłumaczyc mu przez telefon jak dziecku ze obrazaniem sie nic nie wkura...i chyba poinien dojrzec do roli Twojego chlopaka..a nie byc dziecinny i zrozumiec ze jest ci cięzko bo ciagle parcujesz i jesli on ma czas i checi to niech sam sie pokwapi do ciebie na troszke..choc wolałabys sie wyspac..a jelsi tego nie rozumie to moze najwyzszy zcas by sobie posuzkał parntnerki na jego poziomie intelektualnym...o tak! zdzwon i mu tak powiedz bo inaczej to cały zcas bedzie małym bachorem , które cie nie bedzie szanowac... wrrr

Gość emphetepe
nie wskura i chyba powinien*