Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydza mnie seks

Cz można zrazić się do seksu????

Polecane posty

Gość obrzydza mnie seks

Ja chyba sie zraziłam:( obrzydza mnie to....tzn lubie czuc dotyk i sie przytulac ale nie chce juz nic wiecej:( nie tak jak teraz ....

Gość sama napisałas
ze nie tak jak teraz nie wiem co tam takiegor obisz ale zmien to bo sobie zrobisz jakis większy uraz

Gość anteczka
a co cie najbardziej razi?? mnie ostatnio zraziło jak sie kochalismy to z jego strony było to takie od niechcenia nawet bokserek nie zdjął tylko sciągnął i bluzki mi nie zdjął zrobił swoje i poszedł spac...za cos takiego dziękuję...nie chce wiecej...

Gość obrzydza mnie seks
facet, z którym obecnie jestem traktuje seks i mnie bardzo przedmiotowo, jest czesto chamski i niewyrozumiały, czuje sie przy nim cały czas spięta, jest mało czułosci, rozmowy tylko pogarszają sprawe:(

Gość sama napisałas
omg dziewczyno co to za gosc w ogle jest :o wspołczuje

Gość obrzydza mnie seks
anteczka...mój tez tak robi albo jak ja nie chce to i tak to robi albo robi cos ze czuje sie jak dziwka , jak worek na sperme:( bo np gdy nie chce sie kochac on sie wscieka bo mówi ze sa inne sposoby zaspokajania i jak nie tak to inaczej....czuli i tak musi dojsc do tego :(poza tym to jak mówi...nie ze w łózku tylko normalnie, nie wyzywa mnie ale czesto mówi o "korzystaniu ze mnie czy uzywaniu mnie" :(

Gość obrzydza mnie seks
kiedy mu powiedziałam, ze nie mam ochoty to powiedział ze to niemozliwe bo ja zawsze mam ochote....jakby to był jakis obowiązek i to ze kiedys lubiłam sex sprawia, ze on teraz sie tego trzyma ze to niemozliwe zebym ja nie chciała:( poza tym ubzdurał sobie ze ja uwielbiam sie kochac ostro i stawiac opor.....czasami lubie a raczej lubiłam ale on teraz gdy ja na serio nie chce i sie wyrywam to on uznaje ze ja sie tak tylko z nim drocze:(

Gość obrzydza mnie seks
a gdy juz sie jakos wymigam to jest na mnie obrazony, niemiły, wredny dla mnie i chamski:(traktuje to jak układ wzajemnego sprawiania sobie przyjemnosci ( tak dosłownie mi powiedział) i ze jesli ja nie dam sie jemu to on bedzie niemiły bo nie ma powodu zeby byc miłym

Gość sama napisałas
pogadaj z nim, albo go olej , w pewnym momencie na zbyt duzo mu pozwoliłas i teraz wychodzi z założenia ze mu wszystko wolno

Gość obrzydza mnie seks
miałam do niego zaufanie ale juz je straciłam:( rozmowa nic nie daje, konczy sie awanturą i jest jeszcze gorzej

Gość obrzydza mnie seks
nie mam juz siły, on sobie obrał sex za jakis zyciowy cel albo najwyzszą wartość chyba:( kochałam ale nie wiem czy jeszcze kocham...

Gość sama napisałas
daj sobie z nim spokój bo to Cie wyniszczy

Gość obrzydza mnie seks
chyba nie dam sie juz nikomu dotknąć

Gość sama napisałas
a to na pewno a przynajmnije w najblizszym czasie

Gość obrzydza mnie seks
czuje sie strasznie....jak rzecz:(i teraz sex kojazy mi sie tylko z czyms bardzo niemiłym, z bólem i jakąs formą wymuszania na mnie uległosci...mam robic tak jak on chce

Gość obrzydza mnie seks
nie wiem jak czuje sie kobieta zgwałcona ale ja sie czuje bardzo podobnie teraz i czuje wstret do niego , do sexu i do siebie:(

Gość obrzydza mnie seks
nie potrafie sobie emocjonalnie z tym poradzic:(

Przeczytajcie, najlepiej razem ze swoimi facetami, książke Johna Graya \"Marsjanie i Wenusjanki w sypialni\".

Gość obrzydza mnie seks
i wiecie...zrobiłam cos o czym on nie wie...zawsze kochalismy sie tylko uzywając prezerwatywe ale odkąd tak mnie zaczoł traktowac biore bez jego wiedzy tabletki antykoncepcyjne....nie wiem czy to dorze czy zle ze on nie wie ale inaczej nie mogłam:(

Gość obrzydza mnie seks
moje poczucie własnej wartosci równa sie ZERO :(

Gość obrzydza mnie seks
straciłam usmiech, który prawie zawsze miałam na twarzy, straciłam ochote do zycia, czuje sie bardzo brzydka a przeciez nie czułam sie az tak zle:(

Gość obrzydza mnie seks
przepraszam, musiałam sie gdzies wyzalic:(

Gość zmień tabletki
bo one tez robią swoje jak widac

Autorko, jeśli Twoja sytuacja życiowa pozwala Ci na to uciekaj od tego faceta czym prędzej. Jeśli zostaniesz będzie tylko gorzej, prawdopodobnie on pozwoli sobie na większą przemoc wobec Ciebie, a Twoje poczucie wartości zmaleje tak szybko jak wzrośnie poczucie winy za zaistniałą sytuację. Zresztą poczucie winy on w Tobie szybko rozwinie, chociażby za nieudany seks. Powodzenia!

Gość obrzydza mnie seks
poczucie winy to juz od jakiegos czasu we mnie rozwinoł...a jesli chodzi o tabletki to nie są przyczyną tego wszystkiego...najpierw brałam inne ( w sumie 2 rodzaje, te są trzecie) wtedy przy tamtych sie zle czułam, nawet bardzo ale te są dla mnie idealne i co teraz bedzie ze wszystko przeze mnie a raczej przez tabletki???ja sie go boje w łózku a nie nie mam ochoty bo moje libido spadło!!!bo nie spadło od tabletek...ale chyba nie widziecie róznicy miedzy lekiem a brakiem ochoty na sex!!

Gość MOŻNA ALE______
Całe szęście to mija :P

Gość to co piszesz jest
przerażające, jak możesz pozwalać na takie traktowanie ! Ocknij się, nie jesteś przedmiotem, tylko człowiekiem !