agack91 0 Napisano Czerwiec 6, 2007 Mam pytanie. Bardzo was proszę o odpowiedź!!! mam 16 lat i w połowie kwietnia, nie spałam ale zabawiałam sie z chłopakiem w dniach płodnych. Wiem, że na 100% mial wydzieline (w której ponoć są plemniki) dotykał siebie a potem mi wkładał palce do pochwy... Byłam załamana ale potem na początku maja dostałam okres ( w sumie spóźnił się 2 dni) a teraz kiedy jest początek czerwca, już 6 i powinnam dostać kolejny okres, nadal go nie ma :( czytalam, że gdy jest się w ciąży to do trzeciego miesiąca można mieć miesiączke. Czy to możliwe u mnie? Czy mało prawdopodobne? Dodam, że zazwyczaj mialam okres 1-3 dzień początku miesiąca a teraz spóźnia się już 3 dni :( bolą mnie piersi nawet jak dotykam i boli brzuch.. zwłaszcza jajniki.. odczuwam takie kłucie. Boje się jakoś iść do ginekologa bo nie chce przez ten beznadziejny dzień być w ciązy :(:(:(:(:( ;( nie wiem co bym wtedy zrobiła ;(;( może spóźnia się bo zauważyłam, że mam jakąś taką białą wydzielinę? Co to może być? Bardzo was proszę o odpowiedz!! :( !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak nic jestes w ciąży Napisano Czerwiec 6, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doda-ajj Napisano Czerwiec 6, 2007 boisz się isć do ginekologa bo nie chcesz przez ten glupi dzien byc w ciaży.a co ginekolog na to poradzi.on moze powiedziec ci tylko czy to ciaza czy jakas choroba.zastanawiasz sie to idz po testciazowy do apteki albo rossmana i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Czerwiec 6, 2007 nie na pewno nie jesteś w ciąży. miałaś jeden normalny okres więc ja bym ciążę wykluczyła. wiem że będąc w ciąży można mieć okres ale jest on słabszy i przypomina plamienie. poza tym nie bylo stosunku, a przez takie \"zabawianie sie\" trudno jest zajść. teraz na pewno spóźnia ci się przez stres. radzę zrób test, po nim okres od razu się pojawi :) test to najlepszy wywoływacz okresu! zwróć uwagę na to, że jesteś młoda więc nieregularne miesiączki mogą ci się zdarzyć, poza tym denerwujesz się teraz, pogoda szaleje...a to wszystko wpływa na nasz okresik. uspokój się a na pewno się pojawi. co do lekarza, jeśli już współżyjesz to powinnaś iść. jeśli okres nie pojawi się w najbliższym czasie to też idż, może masz jakiś problem z hormonkami. uszy do góry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdhdjdk Napisano Czerwiec 6, 2007 tak naprawde to nie rozumiem po co 16latki sie tak śpieszą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agack91 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 Dzieki dziewczyny :*:* musze przyznać , że poprawiłyście mi humor chociaż okresu nadal nie ma... moze zrobie ten test, tylko, że się boje... a 16 lat to nie tak mało.. niektóre dziewczyny zaczynaja w wieku 14. a jeśli jest sie z kimś kogo bardzo kochasz, ufasz i jestes z nim iwerna to wiek nie gra roli. zobacze jak to dalej będzie echh... Boli mnie dzisaj brzuch zawsze tak jak na okres.... tzn. właściwie te bóle zawsze odczuwłam w drugim dniu okresu a dzisiaj boli i nic :( suchutko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pinktestowa Napisano Czerwiec 7, 2007 zgadzam sie z mala agatka! test to najlepszy wywolwacz okresu! :) Ja przedwczoraj robilam test, bo tez okres mi sie spoznial, a wczoraj okres dostalam! kup test i sie nie martw! Powodzenia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1111111111111 Napisano Czerwiec 7, 2007 16 lat to nie tak mało ? hehehe dobre ,niektóre dziewczyny zaczynają w wieku 14 a co to ma być ,wyścig ? kto pierwszy ten lepszy? wiek kochana gra wielką role ,moim zdaniem 16 lat to bardzo mało,sama widzisz ile stresu Cię to kosztuje,mam nadzieję jednak,że nie jestes w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach