Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piece of Clay

kolejny dzien ... nadal bez sensu zycia ...

Polecane posty

kolejny dzien zleciał :o bezsensownie totalnie niewykorzystany bez pomysłów na zycie :( bez najmniejszej motywacji :o

Gość nie histeryzuj
coś chyba robisz? pracujesz, studiujesz, masz chłopaka czy dzieweczyne, jakichs znajomych, wyznacz sobie cele i do nich zmierzaj :)

Jak ogladales \"Sens zycia wg Monty Pythona\" to wiesz,ze sensu w zyciu nie ma i tyle:P;)

kiedyś tworzyłem .. DUŻO ... od pewnego czasu nie mam natchnienia :o ... ani tez czasu bo sesja za tydzień .... :(

Gość conwalya
Wspołczuje...moze nie wszytsko stracone( to odnośnie tego spieprzenia). A tak w ogóle ja też nie moge znaleźć sensu i celu do którego bym mogła zmierzać.Nie jesteś tak więć sam ;).

jesli dobrze pójdzie to wciagu ...hmmm... jakis 2 tygodni sie okaze czy sie uda cos odratowac czy wszystko zmieni sie na jeszcze gorsze ... jesteśmy jak małe, bezradne owady na lisciu niesionym z nurtem rzeki :o... a do brzegu tak daleko... :o

do autorki - wydaje mi się, że za bardzo skupiasz sie na sobie. a co robisz dla innych ? sensem życia jest nie trwać przy swoich kaprysach ale dostrzegać potrzeby innych ludzi, starać się im pomagać, obdarzać radością. spójrz na siebie, co z tego masz, że trwonisz czas na rozmyślaniu o sobie? to zwykły egoizm.

Gość fiołek fikołek
Buba Ty z małopolski jesteś ? :)