kate1238 0 Napisano Czerwiec 6, 2007 Witam! Mam pewne pytanie!! Zazywalam tabletki antykoncepcyjne na regulacje okresu przez 21 dni, ginekolog powiedzial ze one nie bronia mnie przed niechciana ciaza, lecz tylko przyspieszaja okres, gdyz zaczelam je brac w polowie cyklu. Nastepnie byla 7 dniowa przerwa, w czasie ktorej wystapil okres, po czym po tej wlasnie przerwie lekarz zalecil brac kolejne opakowanie, i powiedzial ze juz jestem chroniona przed ciaza. Czy rzeczywiscie tak jest, ze pierwsze opak. nie chroni, a drugie juz tak? Ja mam obawy,bo wiem ze aby tab. byly stosowane jako antykoncepcja, nalezaloby pierwsza wziac w pierwszy dzien okresu...wiec juz sama nie wiem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Czerwiec 6, 2007 Lekarz ma racje;-) Spokojne jesteś zabezpieczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate1238 0 Napisano Czerwiec 6, 2007 Dzieki wielkie za odpowiedz :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach