Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla sama na siebie

to chyba ze mna cos nie tak?

Polecane posty

Gość zla sama na siebie
cd. jak to zwykle w malzenstwach bywa moja sytuacja z mezem troche sie poprawila, nie mniej jednak zaufanie nadszarpniete. ale do czego zmierzam....... otoz, moj szwagier od tamtego momentu nie odzywa sie do mnie, tzn jak dzwoni do meza to ani czesc ani pocaluj mnie w d.., jak odbiore sluchawke to pyta tylko jest X a jak nie to odklada. ostatnio nawet odklada jak juz odbiore telefon i ponownie dzwoni na kom. meza. przykro mi jest z tego powodu, gdyz jeszcze niedawno sam tlumaczyl mi zachowanie tesciowej, gdy ta sie wpieprzala w nasze zycie. tesciowa w jego malzenstwie tez namieszala i mysle,ze to mialo tez duzy wplyw na to,ze jego zona go opuscila. to szwagier sam mydlil mi oczy,ze mimo,ze jego malzenstwo sie nie ulozylo to zyczy bratu powodzenia i zebysmy sie nie dali zmanipulowac tesciowej. zawsze bronilam go, trzymalam jego strone a on teraz traktuje mnie jak zwykle gowno tylko dlatego,ze powiedzialam mu, ze niespodziewalam sie po nim,ze i on bedzie nastawial mojego meza przeciwko mnie. moj maz sam nie wie co robic, czasami mowi,ze ja to powinnam wyklarowac z nim. co wy myslicie? jak maz powinien rozegrac ta sytuacje. po tamtej aferze, oczywiscie stwierdzil,ze zle sie zachowal i chce uratowac nasze malzenstwo.

Gość zla sama na siebie
szczerze mowiac nie zalezy mi , zeby maz odsunal sie od rodziny i zerwal z nimi kontakty, wogole. widze jak on sie miota czasami i sam nie wie co zrobic. ostatnio jak mial jechac do matki to pytal czy nie bedzie mi przykro jak pojedzie. powiedzialam,ze nie, przeciez to jest jego matka. z nia kontaktu tez juz nie mam, po tym jak zarzucila mi,ze za czesto jezdze do swoich rodzicow ( 4 razy w roku) i trace pieniadze na wyjazdy ( moje zarobione na lewo zrszta) i obdarowywuje prezentami cala rodzine ( nigdy nie widziala co wioze, wszystko domysly) a jej biedny synek musi ( nie musi, nie jezdzi bo nie chce albo nie ma urlopu) siedziec sam biedny, glodny w domu. powiedzialam,ze to jest moja rodzina i nie mam zamiaru z niej rezygnowac tylko dlatego bo ona sobie tego nie zyczy i ciekawa jestem czy chcialaby widziec swoje dzieci i wnuki tylko 4 razy w roku ( a widzi je codziennie).

Gość zla sama na siebie
powiedzcie cos..................

Gość zla sama na siebie
up

Gość zla sama na siebie
kurcze doradzcie cos...........

Gość zla sama na siebie
wracajac do tesciowej...... to ona od tego czasu co rozmowa na temat moich wyjazdow miala miejsce nie odzywa sie do mnie, obrazona chyba ? cale szczescie zreszta bo mialam juz dosc wiecznego kontrolowania, gdzie bylam,co robilam, ile wydalam ,co gotuje a jezeli nic to jak tak mozna, przeciez zona musi gotowac. pretensje dlaczego chodze do fryzjera, bop przeciez moglabym wlosy w domu farbowac bo taniej, dlaczego wylaczam kaloryfery kiedy nie ma nas w domu i mieszkanie zimne bedzie ( nie wazne,ze zaoszczedzimy), dlaczego tak dlugo rozmawiam przez telefon i ona nie moze sie dodzwonic do synka ( moze na kom. jakby co waznego bylo), dlaczego pracuje tylko tyle a nie wiecej, itd itp

Gość o co chodzi

Gość zla sama na siebie
wlasnie dzwonil maz,ze brat do niego dzwonil na komorke i pytal czy jutro do niego nie wpadnie pomoc przy czyms. moj maz twierdzi,ze nie chce tam jechac bo jak pojedzie to ja bede zla a jak pojedzie to nic nie powie bratu bo nie wie jak to rozegrac. ludzie............