Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkaj

coś sie dzieje od tabsów?!?!?!?!?!heh żebym ja to wiedziała

Polecane posty

Gość aneczkaj

Od czterech miesięcy biorę pigółki antykoncepcyjne. Prawdopodobnie od tamtej pory często, choć nie palę, męczę sie i mam zadyszkę, np, przy wchodzeniu po schodach. Wtedy aż od tej zadyszki nic nie słyszę na uszy.Zawsze należałam do nocnych marków i w akademiku chyba spać kładłam się ostatnia gdzy już wszystkich ululałam, teraz zaś godz 24, 1- idę spać, bo jestem tak zmęczona. Nie rozumię co sie dzieje. Czy to może być od tabsów? Biorę YASMIN i raczej czuję sie tak chyba dobrze w porównaniu jak inne dziewczyny cierpią z powodu skutków ubocznych... Ale teraz już sama nie wiem. Czy ktoś tak ma może?

Gość w akademiku
rozumię????? pigółki????? tentemat to prowokacja! żaden studen t w Polsce nie może mieć aż ta tragicznej pisowi!!!!!!!!! co za składnia i błedy gramatyczno-stylistyczne!!!!!!!!!! ble!!!!!!!!!!! wracaj do krów!

Gość aneczkaj
och ty łosiu, mam koślawy komp, daj ty spokój

Gość aneczkaj
a poresztą zawsze robiłam błędy...ale to nie o to chodzi

Gość aneczkaj
pytam się poważnie a jak nie chcesz odpisywać to idz zajmij sie czymś innym do cholerki

Gość aneczkaj
ponawiam pytanie

Gość anetkaaaa
aneczkaj --> mam identyczna sytuacje, biore Yasmin czuje sie po nich bardzo dobrze (nie sa to moje pierwsze tabletki) również sie szybciej mecze zauwazylam to podczas aerobiku kiedys wcale mnie to nie meczylo teraz padam po rozgrzewce poce sie szybciej i czuje zmeczenie. Imprezy tez koncze zdecydowanie szybciej. Dopiero Ty mi uswiadomilas ze to moze byc Yasmin :( Ale lipka pogadam z ginekologiem o tym Pozdrawiam

Gość aneczkaj
anetka----->więc to jednak od tabletek... po prostu myślałam że tylko ja tak mam. tak myślałam żeby zmienić tabsy ale na jakie??? lekarze nie robią żadnych badań, pewnie przepisze mi cilest albo yasminelle, bo w moich regionach to normalne... czy jeszcze ktoś tak miał? i co zrobił wówczas??? POZDRAWIAM:)

Gość Marta1983
mi też chce się spać ale po harmonecie.. Dodatkowo schudłam troszkę go biorąc a każdy mówi że się tyje..