Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka.szpilka

depilacja miejsc intymnych i tabletki hamujące porost włosa

Polecane posty

Gość emilka.szpilka

Wiecie cos na temat tych tabletek? Czy są bezpieczne, czy działają ile kosztuja? Mam okropny problem z depilacja miejsc intymnych :) pomocy

Gość emilka.szpilka
ponawiam pytanie

Gość wysokie obcasy26
a co jest u ciebie nie tak z depilacja tych miejsc?? woskiem próbowalaś u kosmetyczki??

Gość emilka.szpilka
nie moge ich tak wygolic zeby bylo ladnie widac czarne kropki. jak wygolilam depilatorem zrobily mi sie okropne czerwone krostki nie wiem co mam zrobic :(

Gość Fenikx
No niestety z depilatorem i pachwinami tak już jest. Ja sobie poradziłam z tym w najprostszy sposób-po depilacji używam kremu z panthenolem. Wtedy znika obrzęk i zaczerwienienie a skóra jest gładka. Oczywiście też trzeba depilować się na noc, bo wtedy unika się podrażnienia pachwin wywołanego otarciem np przez spodnie :)

Gość maxima 5959
tabletki ?co to niby ma byc ? hormony zglupialas?

Gość ej dziewczyny mam takie
pytanie jak chce sie ogolic całe to moge sie spryskac po prostu pianką,czy coś mi sie stanie jak mi wleci ta painka w miejsca intymne??

Gość zaden depilator zadne tabletk
Do miejsc intymnych to ja polecic moge tylko wosk :) Kiedys chodzilam do ksmetyczki na depilacji woskiem miejsc intymnych oraz nog i to nie takie straszne jest, kilkanascie minut i mam spokoj z udami i okolicami bikinii na 3 miesiace, wiec warto jest :) Teraz sama kupuje plastry do depilacji, troche ginastyki z tym jest, bo nie wszedzie latwo sie dostac, ale radze sobie, efekt taki sam, czyli 0 podraznien i super gladka skora na dluuuugoooo :) Po wosku zadnych tabletek nie potrzebujesz, na poczatku troche czesciej rob sobie wosk to po kilku razach bedziesz miala spokoj tak jak ja na bardzo dlugo :) moja kumpela jest bardzo jasna blondynka i ona jak sobie robila kiedys wosk w okolicach intymnych to teraz na pol roku jeden zabieg jej starcza :) ja jestem brunetka i zawsze mialam klopot z wlosami wszedzie i dziekuje temu kto wymyslil taka depilacje, bo wreszcie mam troche spokoju :)

Gość no tak ale jeśli
ja chce sie cała ogolić??albo zostawić paseczek?to co polecacie...

Gość wieeeeeeeeeeeeee ktoś

Gość open
zaden depilator zadne tabletk a uzywasz wosk czy plastry?i jakie dokladnie?i co po tym,jakis balsam lagodzacy?

Gość zaden depilator zadne table
tak, dokladnie po wszystkim balsam lub oliwka. a uzywam wosku, to chyba z przyzwyczajenia :)

Gość nikita1987
ja jestem negatywnie nastawiona do brania jakichkolwiek tabletek - juz wole sie golić lub depilować ktorąś z tych metood http://www.handsomemen.pl/porady,depilacja,91,golenie_czy_depilacja_.html