Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawa-czy tylko

Szokujące...A to Polska właśnie...

Polecane posty

Gość Warszawa-czy tylko

Uwaga: Warszawa - ludzie traktują tam śmietniki jak WC.Koszmarne.Zostawiają wielkie k...po sobie i tyle. Nikogo to w tym kraju nie obchodzi. Już nie tylko właściciele piesków nie sprzątają ich kup/kupsk ale i ...Polacy. WSTYD. Nie mam nic przeciw sprzątaniu po swoim psie-mikrusku:) A Wy?

Gość Warszawa-czy tylko
Kiedy Polacy (bo to zwykle panowie kucali i produkowali) zaczną załatwiac się tam gdzie trzeba? Czy widzieliście coś podobnego? Piszcie, ale serio.

Gość zbanowany
to se sprzątaj :D

Gość WAWAA
po psie BEDZIESZ sprzatał-chodzbys pękł:DDDDDD

Gość OLOgraffiti
Nie wierze.

Gość
nie wyrazaj sie z pogarda o wlasnym narodzie,kraju itp.To moja serdeczna prosba...

Gość
nie wyrazaj sie z pogarda o wlasnym narodzie,kraju itp.To moja serdeczna prosba...

Nie przecztałes uwaznie. Marzę abyśmy dbali o to aby było czysciutko - nie ma w tym nic złego, nieprawdaż? ( a może???) To co napisałam o rodakach powinno skłonić kogoś do pomocy tym ludziom,chyba że to zwykłe ... Nie wmawiał mi że piszę coś z pogardą dla własnego narodu,ok? Nie jest to prawda. Ok,niech robią ze śmietników kibelki-o to chodzi? Czytaj uważniej,nie wymyslaj niczego między wierszami. A robienia kupy w miejsach gdzie dzieci wynoszą śmieci nie będę pochwalać ani ja ani NIKT inny.