Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgd

stomatolog dziecięcy

Polecane posty

Gość sgd

Poszukuję dobrego i miłego stomatologa dziecięcego w Warszawie, Radomiu lub Puławach. Moja córcia ma 3 latka i na jednym ząbku zauważyłam plamkę. Poszłam z nia do dentystki, a ona jej te dziurkę borowała i założyła jakieś lekarstwo. za tydzień mam do niej przyjść, zeby założyć plombę. Nie wiem, czy moje dziecko wogóle tam pójdzie, bo bardzo płakała i nie bardzo dała sobie to lekarstwo włożyć. Pani niestety nie jest zbyt miła (mimo, że polecano mi ja jako bardzo miłą). Chętnie wiec poszłabym do stomatologa dzieciecego z prawdziwego zdarzenia. Moze znacie kogoś takiego i macie już doswiadczenie w tej sprawie.

Gość nie bojaca sie dentysty juz
szkoda, ze nie mieszkasz w bydgoszczy... znam super dentystke-ortodonte! Naprawde jest swietna!ja od zawsze balam sie stomatologa ale jak poszlam do niej- to przestalam! :D Nawet z doroslymi obchodzi sie jak z dziecmi! Szkoda, ze nie moge Ci pomoc... Mimo to pozdrawiam i zycze powodzenia w szukaniu!

Gość sgd
dziekuję, ale bydgoszcz niestety dla mnie zbyt daleko :)

Gość gość
podałaś sporą rozpiętość miast. Ja z córką jeżdżę do gabinetu Multimed http://www.bezbolesnie.pl/ w Zamościu. Tam są wykonywane badania stomatologiczne dzieci. Moja córka ma co prawda 5 lat i na szczęście nie boi się chodzić na kontrole do dentysty.

W warszawie jest bardzo fajna Klinika Odent. Chodzę do niej sama i z moim dzieckiem. Stomatolog dziecięcy jest bardzo miłą osobą i nie wzbudza u dzieci niepokoju. Mają bardzo szeroką ofertę, warto poczytać o nich http://odent.pl/oferta/stomatologia_dziecieca_o11/ . Ja jestem zadowolona z ich usług. Są delikatni i dbają o pacjenta.