Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjazima

SWEDZENIE CALEGO CIALA OD DWOCH TYGODNI!!!!!!!

Polecane posty

Gość anjazima

Witam.czy jest na forum jakis lekarz, ktory moglby mi pomoc w jakis sposob? Od dwoch tygodni swedzi mnie cale cialo, drapie sie jak oszalala, najgorzej jest w nocy, nie moge spac. Bylam u lekarza kilka razy, robilam jakies probki krwi ale nic z tego. Mieszkam w Norwegii i jakos nie ufam tutejszym lekarzom. nie wiedza co to jest i nie otrzymalam zadnej pomocy. Do Polski sie nie wybieram, ale jestem strasznie zdesperowana, swedzenie doprowadza mnie do szalu,zaznaczam, ze nie jadlam nic nowego, zmienilam posciel-robie to co dwa tygodnie, zaprzestalam uzywania jakichkolwiek kosmetykow-tylko krem dla alergikow zeby mi skora nie wysychala.co ja mam zrobic???????

Gość a moze jestes w ciazy
mnie tak cialo swedzialo gdy bylam w ciazy:)

Gość za mało wapna
pij przez tydzien calcium (do kupienia w aptece - rozpuszczany w wodzie) powinno pomóc :)

Gość __no nie wiem
a może coś przeciwuczuleniowego by pomogło, np. Allertec. plus wapno jak ktoś wyżej sugerował. mnie pomaga, co prawda nie swędzi mnie całe ciało, tylko skóra głowy, ale może warto spróbować.

Gość wysokie obcasy26
ja wybrałabym się do lekarza a nie myślała a co mi jest

ja też tak miałam i to jest świerzb i na to pomaga Nowoscabin przechdzi ale trzeba się smarować przez trzy dni i przez ten czas się nie kąpać. A tym świństwem można zarazić się wszędzie nawet podając komuś rękę

Gość To czas na oczyszczanie
organizmu ze śmieci,wiec żadne tam tabletki ,proponuje BODY DETOX SPA i program jelitowy