Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszokowany facet

Dziewczyny w WC - deska sedesowa

Polecane posty

Gość Zszokowany facet

Byłem w czoraj z kumplem w pubie. Wolne miejsce znaleźliśmy tylko w poblizu WC. I z konieczności musieliśmy patrzec na laski tam chodzące. To że częśc chodziła tam parami to juz mnie mało zdziwiło. Ale W uszy rzuciła mi sie jdena rzecz. Co jakisczas z kibelka dochodziło trzaśnięcie deska, słyszalne mimo hałasu w pubie. I po chwili laska wychodziła. O co chodzo z tym trzaskaniem deska klozetową ? Wy macie chyba jkiegos fioła na tym punkcie, bo sporo z was skarży się an facetów że nie opuszczają czy teznie podnoszą tej deski. Jakas fobia ? :P

Gość deska wuce
deska jest po to, zeby ja zamykac! kibel to nie okno na swiat!! :classic_cool:

Gość To moja odp...
Niektóre dziewczyny nie siadają na desce w miejscach publicznych takich jak np. bar, coby np się czymś nie zarazić lub nie usiąść na niestety często zasikanej desce. Inne zaś na niej siadają, więc stąd chałas opuszczania i podnoszenia deski. Teraz chyba już będzie to dla ciebie jasne.

Gość **Thinki WInki**
deskae zamyka sie bo podobno jak sie nie zamknie to kasa ucieka:P

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

To moja odp... Niektóre dziewczyny nie siadają na desce w miejscach publicznych takich jak np. bar, coby np się czymś nie zarazić lub nie usiąść na niestety często zasikanej desce. Inne zaś na niej siadają, więc stąd chałas opuszczania i podnoszenia deski. Teraz chyba już będzie to dla ciebie jasne. Zgadzxa się i wbrew pozorom to nie faceci obsikują deski klozetowe tylko szacowne damy ktore nie mają zamiaru podnieść tej deski tylko sikają w pozycji \"na małysza\" :)

Każdy kto zna się na higienie wie, że po załatwieniu się należy najpierw opuścić deskę, a potem spuścić wodę, by bakterie nie rozpryskały się po toalecie. Żadna kobieta nie siada na desce w miejscach publicznych...można podeprzeć się rękoma (i tak potem się je myje) albo kładzie sie papier na deskę. Faceci siurają i zawsze obsikują wszystko naokoło (szczególnie podłogę). Byłam kiedyś z mężem w męskim kibelku ( bo damski miał awarię) i to było straszne...zapachy czuć na kilometr...Faceci to takie flejtuchy...

Gość aneta_000
nietypowa? dobre określenie hehe, powiedziałabym raczej, że funkcjonalna i wygodna:)

Gość gośćRoberto67
A mówią że my faceci jesteśmy prostaki ,chamy itp.A tu proszę dziewczyny mało lepsze!A kto ich uczy nienawiści do nas .Te wybrakowane fizycznie i psychicznie mamusie, którym to w życiu się nie udało.Ale to nie powód aby na podstawie zachowania jednego faceta oceniać i osądzać wszystkich facetów.

Gość gość
Od Mamusi to się odpieprz :p Patrz na swoją. To sposób na zagadanie? Idiota :p

Gość gość
"Faceci siurają i zawsze obsikują wszystko naokoło." no jasne, szczegolnie deski w damskim kiblu. takie mamy hobby :classic_cool: 🖐️