Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziorna19

teście

Polecane posty

mam straszna tesciowa(tesciu tez nie jest za madry),i jestem ciekawa,czy ktos tez ma tak porąbana tesciowa albo tescia jak ja. tesciowa jest jakas chora psychicznie,tak jak ona ma w domu,to chyba nikt nie ma.brud i smród.narobila sobie dzieci,zeby tylko nie pracowac,meza wyrzucila z domu,dzieciakom wmawia,ze ich zostawil.ma dzieci w wieku: 4,8,2x16,19 ,no i moj facet,ktory juz naszczescie tam nie mieszka i jego siostra ktora tez sie z tamtad wyprowadzila.dzieciaki musza sie nawzajem soba zajmowac,i zajmowac sie domem,gdy w tym czasie ich mamusia ktora uwaza sie za najlepsza matka na swiecie pisze sobie smsy z jakimis facetami.sprowadza sobie do domu poznanych przez sms.zeby jeszcze ona byla jakas ladna,a od niej smierdzi,chodzi nie uczesana ubrana jak prawdziwa wiesniara,i w dodatku ma jedno oo opadniete.klnie na całą jej wies i wyzywa dzieciakow.blizniacy 16-letni nie maja nawet dziecinstwa,gdyz musza sie domem zajmowac.jedynie w wakacje moga wyjsc o 18 na boisko pare metrow od domu i o 19 spowrotem.do szkoly chodza na zmiane,bo przeciez gdzie matka by miala sie przemeczac.duzo jeszcze moglabym opowiadac.to wszystko jest okropne,a jednoczesnie smiechu warte,jak ona traktuje dzieci.

Gość asiulka88-84
witam to ja mam tez problem ale z tesciowa tesc jest super a ona pozal sie boze wtraca sie jak mam ubierac corke,kontroluje moje zycie gdzie z mezem jade gotuje jej od 2 lat a ona wybrzydza zyje w domu gdzie sa dwa koty i jeden pies i nie sraja na dworze tylko mi prtzed dzrwiami pokojowymi a ona to jejku maluhje sie jak 18latka a ma 45 lat miniowki nosi kokietuje facetow a kredytow tyle nabrala ze jak my sobie meble kupilismy to ona tez oczywiscie na raty ona,tv my za gotowke jej sie jej tv rocznie nie podobal kupila na raty nowy i ogolnie lodowke na raty wszytsko i na zycie z prowiodenata pozycza sina a poten ryczy ze brak kasy uczy nasza corke niegrzecznosci przeklenstw ryje mi w szafach z ciuchami rzadzi mna jak byl byla jej masakra dluzej nie wytrzymam w tym domu odpiszie bo ja sie zalaumuje