Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpie na bezsennosc

gdzie mozna kupic stopery do uszow? omijajac sklepy internetowe

Polecane posty

Gość w każdej aptece

dzieki za odpowiedz:) wiec koniecznie musze przejsc sie do apteki jeszcze dzisiaj bo mam juz dosyc bezsennych nocy;(

zobacze jakie beda dostepne u mnie w aptece. jeszcze raz dzieki za pomoc:)

tak przez halas, a tak wlasciwie przez golebie. od paru dni jakas parka zrobila sobie domek u mnie na balkonie i od ok 4 30 zaczyna sie glosne gruchanie:/ wypedzanie ich pomaga tylko na 15 minut, potem znowu wracaja i znowu gruchaja:(

gniazdo juz zlikwidowane, ale ich jakos nie da rady sie pozbyc:(

gniazdo zrobily tak w kacie balkonu ale teraz wlasciwe gdzie indziej przesiaduja. na balkonie mam powieszone reklamowki ale to juz je nie odstrasza. widzialam ze ludzie wieszaja plyty cd na balkonach, albo wkladaja takie dzieciece wiatraczki do doniczek.hmm moze jakos przedluzyc te reklamowki zeby byly prawie do podlogi balkonu, moze wtedy je to jakos odstraszy

za bardzo teraz nie oplaca mi sie juz czegos takiego kupowac bo pomieszkam tutaj jeszcze tylko do konca czerwca, wiec musze pomyslec o jakims innym rozwiazaniu. narazie pozostaje mi machac taka zolta rekawica i je straszyc:P

Gość jenny2666
Prawie w każdej aptece kupisz stopery do formowania w takim srebrnym opakowaniu możesz ich używać dość długo, a tamte z gąbki są jednorazowe i źle się je wkłada. Pamiętam jak pierwszy raz miałam uformować to byłam przerażona że mi się to gdzieś zgubi:) ale wygrałam wreszcie z bezsennością. Powiem Ci nawet, że potrafię spać w pociągu co mi sie nigdyyy nie udawło. Kup je sobie a zobaczysz jak cicho może być w nocy:) pozdrawiam

Gość najlepsze sa stopery gąbkowe
one są najdroższe ale naprawdę jest cicho. Inne są beznadziejne w porównaniu z tymi innymi Ja ich używam bo remont w bloku jest!

Gość najlepsze sa stopery gąbkowe
ja je używam kilka a nawet kilkanaście razy Najlepiej kup sobie kilka różnych i sama zobaczysz, ja juz wszystkie uzywałam

w stoperach czuję się jakbym zniknęła :D:O i wkurza mnie, że słychać bicie serca i przełykanie sliny :P taka mała dygresja :P

Gość Wokalistka zespolu rockowego
Ja musze koniecznie w stopery zainwestowac, bo obawiam sie o moj sluch. Jestem tylko ciekawa czy w stoperach jest sie w stanie dosyc dobrze uslyszec glosna muzyke jednoczesnie ochraniajac sluch. A moze mi to wgl nie pomoze?

Gość siri
ja przez pare lat zakładałam na noc stopery , bo nie mam ciszy nocnej w mieszkaniu z powodu nocnych marków ...teraz niestety mam problemy z uszami , laryngolog mi zabroniła zakładać stopery...

Gość duchimrok
polecam stopery formowane własnoręcznie są tanie 1,5o dałem w aptece,remont jest w domu goście młotem chydraulicznym rozwalają betonowy taras, mój pokój jest 10 metrów góra od tego tarasu włożyłem zatyczki i o 2/3 mniej decybeli słychać tego pieprzonego hałasu , ale trzeba dobrze dopasować te zatyczki do małżowiny bo inaczej to kicha, no i dziwne to uczucie te stopery w uszach nosić, ja pierwszy raz stosuje stopery wogóle więc może trzeba sie przyzwyczaić po prostu do czasu aż remont się skończy.