Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zigzi

Dlaczego dzieci zostają z matkami?!

Polecane posty

Gość zigzi

Dlaczego to kobieta ww 99% po rozwodzie zostaje z dziećmi? Dlaczego to ona ma mieć problemy ze znalezieniem nowego partnera z powodu dzieci? Dlaczego nie mogą mieszkać z ojcami> Przecież to by wcale nie znaczyło, że matki ich nie kochają? DLACZEGO KOBIETY DAJĄ SOBIE WCISNĄĆ DZIECI I ROBIĄ Z SIEBIE OFIARY?

bo ten kto ma dzieci ma aliemtna:) a te nie zawsze są tylko 200 zł, czasem dużo więcej:) I co to za głupie gadanie, że przez dzieci? Jeśli na dzieci płaci ojciec to nowy facet nie pomysli: a ha szuka jelenia co bedzie na nią i bajtlaki robił. Nie kocha mnie, a ja chce miłosci. To raz. Dwa jak facet myka to moze z powodu ich charakteru? Moze nie są takie naj za jakie się mają;) Moja babcia z 2 synkami znalazła miłość, a ze mąż zginął na wojnie nikt jej na nich nie płacicl alimenty:) wiec nie cierpie takiego jałowego gadania- przez dzieci! Nie dajcie sie panowie! Nie jetescie głupkami! Nie przez dzieci! to koljna szpila męczennicy, która taka baba chce wam wetknąć, byscie wy nie byli szczesliwi:) jak jej zle niech odda dziecko ojcu:)

Gość bo kobiety kochaja naprawde
wola ciarpiec...dzieci sa najwazniejsze ...milosc dziecka do matki.....dla dzieci warto zyc.....a faceci...sdame wiecie jak to jest...dziuecko nie zdradza.....nie krzywdzcie ich

bo kobieta wie, że jak ma jego dziecko to może.. sobie porządzić;) zakazać widzeń jak facet czegoś nie wykona a zatem może mu porządnie namieszać niby przypadkiem w nowym związku, a oto własnie chodzi;) by INNA nie była z nim, skoro ona ta co urodziła:O nie moze:) takie chamki są:) I takie zołzy, ze dają ciosy ponizej pasa.. ja nie mam nikogo bo mam dzieci: ale głupota:) Moze nie ma nikogo bo mamało kobiecości, nieciekawy głos( a slyszałam, nic nadzywczjanego;)), jets normalna. Nie ma tego Czegos;)

Gość do zigzi
kobiety, które ewentualnie podzieliłyby twój punkt widzenia, od razu powinny zostać pozbawione nie tylko praw rodzicielskich wobec pociech już posiadanych, ale również dożywotni zakaz urodzenia następnych. Nie ma nic bardziej żenującego, niż kobieta, która swoje życiowe niepowodzenia zwala na dzieci. Jejku, moge sobie tylko wyobrazić, co moga czuć dzieci takich "mam". A może tak zamiast pozbywac się pociech, jak facet sobie pójdzie, od razu jeszcze przed zajściem w ciąże zagwarantować sobie prawo do pozbycia sie ukochanych maleństw w razie jakiejkolwiek życiowej porażki. Obojętnie - śmietnik czy beczka. Najważniejsze - korzystać z życia! I tak trzymać!!

Gość zigzi
chodzilo mi o to, ze to matki zostaja z dziecmi, czesto bez pieniedzy a tatusiowie sie bawia i zakladaja nowe rodziny, dzieci wczesniejsze dstaja do poglaskania albo na spacer, zero problemow. A potem dzieci uwielbija tatusia, bo daj e pieniedze i jest wesoly jak sie go widzi, a matka oszczedza, wymaga i czasem ma gorszy dzien i przez to jest tą złą. Chodzi mi o brak współodpowiedzialności za gorsze czasy u dzieci nie mówiąc o ojcach, którzy zostawiają dzieci chore z matkami, bo nie mogą sobie poradzić z ich niepełnosprawnością.

Gość gość
Jeden z powodów dla których nie chce mieć dzieci...tym bardziej z facetami coraz gorzej, nie ma z kim rodziny zakładać! Porzadnego trudno znalezc...A przychodzi co do czego to kobieta ma prze.sra.ne.

Gość gość
Długo szukałaś tego wątku? Litości, to było 11 lat temu.

Gość gość
Jak zwykle autorko rozchodzi sie o pieniadze i wladze. Kobiety chca wladzy i, pieniedzy a majac dzieci przy sobie maja to. Nie ma to jak upodlic mezczyzne by blagal o kontakt ze swoimi dziecmi i musial przynosic pieniadze w zebach bo inaczeej kobieta zabroni mu wizyt.

Gość gość
Autorko...komu rada? temat sprzed 11-u lat.Litości, czytac cyfr nie umiesz?!

Gość gość
Zostają z matkami bo państwo działa tak żeby tak było.

Gość gość
Bo tak sie utarło w społeczenstwie,ze dziecko powinno zostac z matka. Co prawda matka moze tego nie chciec i wtedy zostana z ojcem, ale rzadko tak jest bo wtedy wg rodziny, znajomych i calej opinii publicznej, ta kobieta musi byc zla matka skoro dzieci musialy zostac z ojcem. Inaczej jest w przyapdku ojcow bo sady po prostu czesciej przyznaja opieke matce i czesto ojciec nie ma na to wplywu nawet kiedy je dobrze wychowuje

Gość gość
Dlatego moim zdaniem kazda kobieta powinna 100 razy sie zastanowić czy chce te dzieci mieć. Bo malzenstwo nie jest niczym pewnym w tych czasach- 1/3 malzenstw konczy sie rozwodem. Dlatego podejscie " a jakos to bedzie, najwyzej zajde w ciaze"- nie jest najlepsze

Gość gość
09.43 dokładnie! A teraz faceci są tak beznadziejni ze moim zdaniem lepiej tych dzieci nie miec. 1/3 to się całkiem rozpada małżeństw a ile jest zdrad ukrywanych, kłamstw, poniżania, bicia, nie zajmowania się dziećmi przez ojców! Bo nie każda przecież będzie chciała rozwodu, boja się opinii publicznej i znoszą to wszystko a z racji posiadania dziecka maja juz mniejsze szanse na znalezienie nowego faceta... Ja dziękuje za taki żywot!