Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaala

boę się, że poronię!

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaala

dziewczyny, jestem po jednym poronieniu. teraz jestem znów w ciąży - początek drugiego miesiąca. nie mam wcale mdłości porannych, tzn. miałam przez trzy dni a od wczoraj już nie. czy to normalne? nie byłam jeszcze u lekarza. wybieram się może pojutrze. strasznie sie boje, że będzie to samo... czy wszystkie w ciąży miałycie mdłości?

Gość moja facet sie
ja nei bylam jeszcze w ciazy, ale z tego co wiem, to ciaze przebiegaja czasem bezobjawowo :) Tak miala moja znajoma. Nie stresuj sie, bo to nie pomaga dziecku. Poporostu ciesz sie swoim stanem :) Powodzenia

ja nie miałam w ogóle mdłości, właściwie to nie miałam jako tako typowych objawów ciążowych, tylko brzuszek sie powiększał :) tez nie raz sie zastanawiałam, że to może jednak nie ciąża. Miałam chore myśli :) jak się obawiasz mocno to śmigaj jak najszybciej do lekarza. Będzie dobrze zobaczysz :)

Gość zatroskana
ja teraz mialam na poczatku ciazy tak, ze jak dwa dni mnie meczylo straszni eto dwa dni mialam pozniej lajtowe, wiec nie zawsz musi to oznaczac cos zlego :) Poza tym mdlosci sa tez spowodowane tym co zjesz albo czego nie zjesz - moze organizm dostal cos czego potrebowal i mdlosci zelzyly :) Powodzenia :D

Gość jaaaaaaaaala
dziękuję kochane. czy moga się tu wypowiedzieć też inne mamy, które by ły lub są w ciąży? czy dużo jest wśród was osób, które nie miały mdłości, albo miały kilka razy? ja miałam trzy dni słabe, raz prawie żołądek mi wywróciło, a od wczoraj cisza.

moja kolezanka jest teraz w 8 m-cu ciąży i też nie miała objawów, a dzieciątko zdrowe i brzszek rośnie. Moja kluzynka jest teraz w 2 mcu i nic nie moze zjesc, bo cały czas wymiotuje. Pije tylko wode i mleko, a jedzenie raz na jakis czas, w pierwszej ciąży też tak miała i było wszystko ok.

Gość jaaaaaaaaala
nie ma już żadnych kobiet które nie miały mdłości? albo miały tak samo jak ja??????????

Nie masz powodow do obaw. Jestem lekarzem. Za tydzien bede rodzic i do tej pory nie wiem co to znaczy miec mdlosci w ciazy. Pozdrawiam. Badz dobrej mysli, to jest teraz najwazniejsze:)

Gość jaaaaaaaaala
bardzo dziękuję.

Gość _heh
ja nie miałam w ogóle mdłości w ciąży i urodziłam zdrowego, ślicznego chłopczyka.

Ja też miałam takie schizy ;) Zamiast się cieszyć, że czuję się trochę lepiej , interpretowałam to tak, że betaHCG spada więc ciąża obumarła. A następnego dnia znów wymiotowałam 3 razy :) Miałam takie whania w obu ciążach, urodziłam dwóch zdrowych chłopaków. Druga ciąża była zagrożona, miałam straszne krwawienia na początku i chyba stąd mi się to brało, takie lęki. Jesli przeżyłaś poronienie, to normalne, że tak reagujesz. Nie przejmuj się, jutro znowu będziesz wymiotować ;) :D Piękna jest kobieca fizjologia, nie ma co.

Witam, ja TEZ nie mialam mdlosci ani wymiotow. Tez praktycznie zadnych typowych objawow. Moje trzy koleznaki rowniez ciaze bezobjawowe, takze niestresuj sie kobieto i glowa do gory, bedzie dobrze!!!!!!!!!!

nie martw sie brak mdlosci absolutnie nie zwiastuje niczego zlego ja jestem tego koronnym przykladem- podczas pierwszej ciazy 0 mdlosci, nawet raz mnie nie zemdlilo! druga ciaza- jeden raz mdlosci trwajace ok 1 godziny trzecia ciaza- potworne mdlosci prawie do konca 5 miesiaca pomimo tych roznic urodzilam trojeczke zdrowych dzieci :) sama widzisz ze nie masz sie co martwic, ba! masz powod do radosci, bo mdlosci to nic przyjemnego ;)

Gość jaaaaaaaaala
bardzo wam dziękuję, uspokoiłyście mnie trochę, poza tym dziś znów żołądek wywracało mi do góry nogami. Tzn. ja jeszcze ani razu nie zwymiotowałam, tylko przezywam takie okropne poranne skoki żołądka, że aż czuję, jak mi si ę podrywa do samego chyba gardła. dziwne to, ale zaraz potem mi lepiej. albo od razu mi lepiej jak się zdenerwuję, a denerwuję się non stop.

Gość racja racja
nudnosci ma wiele kobiet ale nie wszystkie

Gość racja racja
sprobuje sie uspokoic bo własnie tym sobie szkodzisz nerwy maja ogromną moc nie nakrecaj sie negatywnie

Gość Taka zwyczajna dziewczyna
Jestem w trzecim miesiącu i też nie miałam żadnych mdłości. Kilka razy bolał mnie tylko tak dziwnie żołądek ale już od miesiąca mam spokój. Mam tylko takie jedno pytanie do was dziewczyny. Od dwóch dni mam taki ciemny śluz tak jakby trochę krwi w tym było. Tak się składa że w tych właśnie dniach powinnam normalnie mieć okres. Miesiąc temu też tak miałam w dniu w którym powinnam mieć planowany okres ale po dwóch czy trzech dniach ten ciemniejszy śluz minął. Czy to normalne? też tak miałyście? bo nie wiem co robić, martwie się że może jest coś nie tak....

Gość madziarek55
Stres Ci nie pomoze. Wiec sie uspokoj i mysl pozytywnie.

Gość Taka zwyczajna dziewczyna
?????

Gość marryLu
taka zwyczjna dziewczyna ja tez mialam krwawienie ok 11 tc poszlam do lekarza i to byla powazna sprawa, mialam albo isc do szpitala, albo w domu odpoczywac przez 3tyg, pierwsze 2 tyg lezec i ograniczyc ruszanie + duphaston. Ciąża była zagrożona, ale urodziłam zdrowe dziecko :) Zgłoś się do lekarza, bedziesz wiedziala czy jest wporzadku wszystko.

Gość marryLu
dodam, ze to plamienie nie bylo w kolorze krwii, tylko brazowe.

Gość gjhghj
Hej dziewczyny jak to jest gdy kobieta poroni? boję się że poroniłam bo wczoraj miałam jakieś plamienie, byłam w tym czasie w pracy i cały dzień na nogach a pod wieczór to plamienie było juz w kolorze krwi. Strasznie się boje, dziś sobota i mój lekarz nie przyjmuje a jutro niedziela :( nie wiem czy to może być poronienie?

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin