Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie no przegielas

Zapraszam do topicu przyjecie w pubie - posmiejta sie!

Polecane posty

Gość nie no przegielas

Gość nie no przegielas
"impreza w pubie" - tak to brzmi

Gość nie no przegielas
rzuca sie w oczy, kilka postow za moim

przeczytalam :D nie no rewelacja, przynajmniej porcja dobrego smiechu w Boze Cialo :D Ale na pewno bedzie to niekonwencjonalne: na takim weselu jeszcze nie bylam :D :D :D

Gość zwlaszcza to
" bo nie wiem jak to jest z takim pubem, czy my płacimy tam za wszystko co goście będą zamawiać? czy sami sobie płacą? jak to jest? miał już ktoś podobną sytuację?" odpowiedz: Nie, nie mialam,i dobrze bo by mnie chyba szlag trafil

Gość dajcie spoookoj
nie wazne, ale kaze PLACIC gosciom ;)

no a co za roznica? Po slubie cywilnym tez raczej jest przyjecie na koszt panstwa mlodych nie sadzisz? pomijajac juz fakt, ze niektorzy nie biora slubu koscielnego i slub cywilny jest dla nich jak koscielny.

Ze co prosze? A gdzie napisala, ze MAJA PLACIC? Ona pyta, co robic w takiej sytuacji, a to chyba DUZA roznica. Klania sie czytanie ze zrozumieniem (lub jego brak).

Gość ale jaktototo
ona PYTA czy goscie maja sami sobie placic. Sorrki ale ja sie z takim przyjeciem/weselem jeszcze nie spotkalam. A ty? chadzasz na takie?

Gość jak dla mnie smiech na sali
..weselnej i nie tylko ;)

Nie wiem jak mozna w ogole pomyslec, ze na przyjeciu po slubie-obojetne czy cywilnym czy koscielnym-goscie maja za siebie placic. Ja nawet jak robie przyjecie urodzinowe w jakims barze to place za gosci.

A ty, kolezanko, zawsze wszystko wiesz? Dziewczyna nie organizowala jeszcze takiej imprezy i ma prawo do tego, zeby nie wiedziec wszystkiego. Ech, dziewuchy... Posmiac sie mozna, ale z was.

wszystkiego nie wiem ale mysl, ze kiedy zapraszam gosci gdziekolwiek i kaze im placic za siebie jeszcze mi w glowie nie zaswitala.

Gość a teraz z troche innej strony
a czy za wesele goscie nie placia? przeciez kazdy przychodzi z prezentem lub koperta - a w niej okolo 200 - 300 zl:) to troche droga wejsciowka ;)

Nie wiem co jest w tym topiku, bo on juz nie istnieje, ale np. w Anglii to norma, ze po slubie goscie ida do pubu i placa za siebie. Zreszta na weselu w hotelu tez. Przewaznie jest darmowy bufet, a alkohole lub napoje goscie sami kupuja sobie w barze.

Gość to bylo w topiku
witam, mam taki pomysł, żeby na ślub cywilny zaprosić tylko naszych znajomych i przyjaciół, i chcielibyśmy potem ich zabrać do jakiejś knajpy z muzyką. a potem na ślub kościleny zaprosić rodzinkę i potem małe przyjęcie w lokalu, bez muzy. tylko mam problem z tym pierwszym. bo nie wiem jak to jest z takim pubem, czy my płacimy tam za wszystko co goście będą zamawiać? czy sami sobie płacą? jak to jest? miał już ktoś podobną sytuację? i czy wtedy trzeba zarezerwować cały pub, czy inni klienci też tam bedą? nie mam pojęcia jak sie to robi.proszę pomóżcie.

Gość grafomanka jak zwykle
tylko przylecie i juz pyskowke robi. nie zwracajcie na nia uwagi.

Pyskówkę to urządzacie wy. Gdzie Grafomanka pyskuje? Natomiast wy najeżdżacie na wszystkich. Brak wam kultury i dobrego wychowania. Natomiast nie brakuje jadu, zawiści, zazdrości i chamstwa. Grafomanka, popieram Cię.

Boze jakiej zawisci??? czego ja mam niby zazdroscic? glupoty? Polska to nie Anglia (gdzie mialam przyjemnosc mieszkac ale o placeniu za wesele nie slyszalam). zreszta sam fakt ze topic nie istnieje swiadczy o tym ze to byl po prostu glupi. swoja droga dziwi mnie jak ludziom nie wstyd robic wesele na sile, bez kasy, \"aby bylo aby miec\", a potem jeszcze sie chociazby ZASTANAWIAC czy goscia maja za to placic.

O zawiści itd pisałam ogółem. A dziewczyna zadawała pytania i za to ją tak traktujecie? Ciekawa jestem, jak wam odpowiadają, kiedy nie wiecie czegoś na dany temat. Pub to nie restauracja weselna i cholera wie, jak zorganizować taką imprezę.

Gość na pewno....
na pewno nie tak aby goscie sami bulili.

Gość chyba normalne ze sie zastana
wia Tez bym sie zastanawiala jak to jest w pubie, no bo chyba jest barman, albo cos takiego? Nie wiadomo czy pozwola na wlasny alkohol, dajcie sie ludziom zastanawoic malpy :O

Gość ale wiocha
za granica to normalne, ze goscie placa za siebie jak sie robi impreze w pubie, a wy w dupie byl;yscie i gowno widzialyscie, ze was to dziwi. Znacie tylko wesela w wiejskich remizach z wodka rozrabiana ze spirytusu.

Gość sama zalatwiam
druga impreze po weseleu , wlasnie w pubie, dla dalszych znajomych, ktorzy z roznych pzyczyn na weselu nie bede. Placimi 30 zl od osoby, i wodki wnosic nie mozna (przepisy sie pozmienialy) I ta ceny sa po znajomosci, bo to znajomy pub. sorrki ale jestem z Kraka i na weselu w remizie bylam moze raz jako 15 letnia dziewczynka.

Gość wlasnie zalatwiam
sorrki za literowki, jeszcze spie ;) pozdrawiam

Gość popierwsze totemat dziala
temat dzialatylkoskasujcie to co poprocentach :o po drugie to czy zle mowiee wejsciowka na wesele i tak jeest droga ?:P