Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojecia 666

mam dwoje dzieci i praca od 16 do 30 godzin tygodniowa

Polecane posty

Gość nie mam pojecia 666

mam dwoje dzieci i praca od 16 do 30 godzin tygodniowa te prace mam dopiero zaczac chce zrezygnowac z 40 g dobze platnej pracy na rzecz dzieci zebym mogla sie nimi lepiej opiekowac moje pytanie ile mozna zarobic na tydzien przy sprzataniu oraz jakie dodatki moge uzyskac jako samotna mama , ale mieszkajaca z partnerem ?w Anglii.

Gość jak mieszkasz
mieszkasz z partnerem to juz nie jestes samotna mama dodatki zalezne od zarobkow was obojga

Gość doradzcie
ok on zarabia 230 na tydzien , moze ktos podac na co moge liczyc

Gość oan.uk
staraj sie o council flat

Gość ile razy
mozna sie pytac dziennie o to samo ? poszukaj w innych tepatach a nie nowe zakladasz. Wystarczy troszke poczytac....

Gość nie mam pojecia 666
do ile razy ? masz problem jestes sfrustrowny to idz na topk uczucowy a jak nie masz nic do powiedzenia to nie odpowiadaj .....

Gość ile razy
nie mam zadnych problemow. Tylko skoro ktos juz wszedl na ta kafeterie to niech sie troszke wysili i poszyta wpisy innych a nie pozniej bedzie 10 na ten sam temat. Wystarczy wpisac w wyszukiwarke benefity w uk czy cos w tym stylu i wyskakuje kilka tematow. Tyle mam do powiedzenia by the way...myslenie nie boli

Gość nie mam pojecia 666
wiesz , chyba jenak masz problem bo to nie twoj topik i kazdy moze pisac co chce i ile chce !!!!!! a pozatym tyle razy juz tutaj pomoglam ludziom wiec idz do cholery suche teksty w porownania z praktyka ile ludzie maja na tydzien z roznych benefitow wiec mnie nie denerwuj!!!!

Gość chyba jednak nie masz racji
moze tak latwiej wejsc i samemu poszukac, albo jadac do uk umiec troche jezyk zeby potem nie byc zalezna od innych obcych ludzi ?? albo samemu zlozyc formy a nie glupio sie pytac ile dostane...troche samodzielnosci kobieto !!

Gość sama idz do cholery
nie umiesz sie poprawnie wyslawiac na forum to w ogole nie za bieraj glosu - myslisz ze po takich wypowiedziac ktos zechce ci pomoc, A poza tym jesli nie potrafisz sobie znalezc sama interesujacych cie tematow na forum to nie wroze ci latwiego zycia zagranica. nawet na tej samej stronie jest kilka topicow odnosnie benefitow jak wol napisanych i tam masz nawet wyliczenie ile mozna dostac.

Gość para debili
ale z was barany !!!!

Gość najmadrzejsza sie odezwala
....baranica