Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona_niezdradzona_kto_wie

Czy powinnam sie czuc zdradzona?

Polecane posty

Tak sie właśnie czuje. Moj chlopak przyznał mi sie pare tygodni, że napisała do niego SMSa dziewczyna, w ktorym wyznała mu milosc, potem zaczeły sie sygnały, kolejne smsy. Zawsze gdy przychodzil do mnie jego komorka lezała obok mojej na stole, a od tego czasu nie wyjmowal jej, trzymał razem z kluczami od samochodu i dokumentami. Wczoraj przez przypadek zobaczyłam, że ma ją wpisaną do ksiązki telefonicznej, spisałam numer zadzwonilam do niej odezwala sie, mowił prawde co to jej imienia i ze to dziewczyna ;) pokłócilismy sie, on mowił ze zapisal jej numer dlatego, żeby wiedzieć czy to ten sam numer ciagle sie do niego odzywa. Jakos ciezko mi w to wszystko uwierzyć, nie odzywa sie do mnie ani ja do niego. Pierwsza reki nie wyciagne. Chcialabym zorganizowac jakis spisek, aby dowiedziec sie czegos wiecej o niej i w tym celu chcialabym poprosic przyjaciółkę. Tylko nie wiem jak ona ma to zrobic?

Gość hehehahahahahahuhuhuhhahahha
radziłabym uwazac,zawsze zaczyna sie od jednego kłamstewka,gdzie zaufanie ? z liscia mu wyjedz

Gość ales
jest glupia, najlepiej wynajmij szpiega, bo robisz z igly widly krecie

Gość gimoń
czuj się zdradzona !

no dzieki za powazne potraktowanie sprawy nie ma co

Gość Sywiaa__
No napewno nie mozesz sie czuc zdradzona, bo chlopak cie nie zdradzil.Mozesz byc zla i powiedz o tym chlopakowi, zazadaj by wyjasnil ta sprawe i definitywnie zakonczyl ta "telefoniczna znajomosc.A kim jest ta kolezanka dla twojego chlopaka? Skad sie znaja?

Tak sie właśnie czuje. Moj chlopak przyznał mi sie pare tygodni, że napisała do niego SMSa dziewczyna, w ktorym wyznała mu milosc, potem zaczeły sie sygnały, kolejne smsy == a jaka to miłość? a on sie nie zastanowił czemu ona to robi?:) bo.. ona traktuje cie jak rywalke. Cwana mysli ze jak powie kocham(puste słowo dla niej) to on zerwie z tobą i bedzie z nią. masz prawo sie tak czcu, bo ZA TWOIMI PLECAMI SOBIE SMSOWALI.. jakby ja od razu olał po 1 esie mowic: kobieto daj mi spokoj, chocbys na glowie staneła ja kocham i..:)

zagrywka stara jak swiat.. tam gdzie 1 facet ktory ma ukochaną i jest Inna co bardzoo jej zazdrosci stanie na głowie, na lalce, na litosci w koncu na słowie miłosci aby co no wlasnie na co liczyla? jakbys od razu jej usta wielkie zaknła tym ze .. chocby staea na glowie kochasz i.. i ma wiecej takich zagryweknie robic skonczyloby sie na 1 zagrywcez z jej stroy] a tak ty podejmujesz z nia dialogi, esy gg, spotkanka tete a tete i ona ma czelnosc sobie mącić, rzadzic sobie itp

Gość cyrkoniaaaaa
ha.....oni nieźle ściemniają!!!!od takich głupot sie zaczyna a poźniej nie musi ale moze być tak jak byś napewno tego nie chciała..pogadaj z nim ,zapytaj wprost jak juz topór wojenny zakopiecie,i jak niby on nie ma nic do ukrycia to tel na stole tak jak kiedyś i już

pogadaj z nim wez nr od niej i z nia pogadaj raz a dobrze:) pare madrych argumentow i baba wiecej ci do związku nie wejdzie:) bedzie jej wtyd!

Gość ile za jednego
porozmawiaj z tą koleżanką.niech spróbuje z nim porozmawiać za pomoca sms-ów. jeśli będzie chciał się z nią spotkac, sprawa jest jasna. w przeciwnym wypadku będziesz mogła się dalej zastanowić co z tym zrobić...

Gość Posłuchaj...
Mnie się to nie podoba...bo ...z własnego doświadczenia wiem i czuje,że On ma do niej coś...gdyby nie miał...zmieniłby numer...wysłałby przy Tobie jakiegoś sms"a,żeby się odczepiła itd...Ja robiłam tak samo mojemu facetowi jak Twój facet teraz robi Tobie...też zauważył,że komórke chowie itd.Z czasem wiedział z kim pisze ale nie wiedział co.Pisałam wtedy z facetek na którym bardzo mi zależało...a na tym z którym byłam ...już nie bardzo bo tylko pił,,,w domu by siedział...ach i wogóle. Pogadaj z nim i przedstaw sprawę jasno...albo przestaje albo ....

Gość Posłuchaj...
Ja jestem teraz z tym drugim facetem...z perspektywy czasu wiem,że świństwo robiłam,że z tamtym odrazu nie zerwałam...szczerze wam pisze,bo co mam ściemniać....ale ja poprostu do kończ nie wiedziałam,czy go kocham jeszcze...teraz wiem że nie kocham,bo nie tęsknie...nie wypisuje za nim,a Gdy go spotkałam ostatnio...nic mnie nie ruszyło! Może Twój facet też ma takie zabezpieczenia a nie ma tej odwagi...pewnie czeka na ten odpowiedni moment..! Bolesne ale prawdziwe...pogadaj z nim i ratuj ten związek jeśli chcesz!

Gość Posłuchaj...
Co do zdradzonej...nie sądze...żebyś musiała się tak czuć...poprostu możesz się czuć ZAGROŻONA

Gość Posłuchaj...
A jeszcze jedno...jeśli w rozmowie z nim ...będą Twoje starania,nawet łzy a jego to nawet nie ruszy to...zostaw sobie resztke godności!!!Zrestą Ty znasz go lepiej,ale jak pytasz to odpowiadam z własnego doświadczenia

zanim cos ujrzy swiatlo dzienne jest w ukryciu-- knuje sie ja za plecami jest zdrada bo.. alasms- kocham cie rsms- wiem, pomowimy potem ok, pa i była po tym salwa sms 10, 20 licho wie jakby od razu facet napisal alasms- kocham cie rsms- co ty jeszcze nie wymslisz? z nami koniec. kocham i.. zrozum to. nie pisz wiecej. bez odbioru

Gość Posłuchaj...
Tamit ma racje...knuje,bo ja też tak robiłam...nasze uczucie zgasło,a był już dawno ktoś na kim mi zależąło...!

Gość Dziwi mnie to że
jakas dziewczyna ot tak sobie wyznała mu miłość, powstaje pytanie ... skąd miała jego nr telefonu, czy to jakas jego znajoma pewnie tak ... i tutaj nastepne pytania skąd ją zna, czy umawial się z nią, spotykał sam czy w towarzystwie ? ???????????????? Sluchaj, żadna dziewczyna nie podejdzie do faceta na ulicy i nie powie mu, że go kocha jeżeli go nie zna, bo przeciez wtedy facet by sobie pomyslal, że z nia jest coś nie tak ... Musisz z nim porozmawiac i niech nie kłamie, bo pogarsza tylko swoją sytuację . zaufanie latwo stracić ale baaaaaaaardzo trudno je odzyskać. Uważam, że to bez sensu rozmawiac z dziewczyną, przecież ty nie z nią umawiałas się co do dalszego waszego wspólnego życia tylko z nim. PS Niech to będzie rozmowa bez awantur Postaw mu ultimatum, albo zerwie z nia kontakt albo ..., powodzenia

Gość mon ile
Uważam, że to bez sensu rozmawiac z dziewczyną, przecież ty nie z nią umawiałas się co do dalszego waszego wspólnego życia tylko z nim. -- ale ona perfidnie wchodiz w moje zycie.. wiec jak on nie umie ja jej powiem gdzie jej miejsce:) ciekawe czy ona byłaby zadowolona jakby jej mąz tak sobie smsmował an temat "miłosci":O jakiejs baby matko zaraz by sie zaliła ja sama, zranił mnie, zdradzil itp sukaa

Gość Do ...mon ile
Może czytaj ze zrozumieniem. Autorka nie jest matka swojego faceta tylko dziewczyną i z nim sie umawiała nie z nią. Wszystko zalezy od niego, on musi dokonac wyboru ...

Gość Trudno powiedzieć
czy zdradzona, ale na pewno oszukiwana i okłamywana, a to zawsze cienka granica do ...... zdrady :( Powiem tak trudno miec zaufaniedo faceta, który kręci, mataczy i probuje komus wmówić dziecko w brzuch