Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucharka od siódmej boleści

smażony chleb z cukrem - na czym smażyc?

Polecane posty

Gość kucharka od siódmej boleści

czytałam ostatnio na kafeterii o takim "specjalne" podobno to smaczne, chcialabym sprobowac ale nie wiem na czym smazyc - na oleju, na maśle? i czy cukrem posypywac dopiero na talerzu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kucharka od siódmej boleści
noooo, na pewno wiecie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja smaze na masle. kroje chleb, smaruje maslem i klade na rozgrzana patelnie posmarowana strona do dolu, na gore klade ze 2-3 cienkie platki masla, jak sie przysmazy, to przewracam na druga strone. jako dziecko jadlam z cukrem - posypywalo sie gotowe grzanki juz na talerzu. teraz wole posmarowac odrobina rozgniecionego czosnku. pycha.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Maja w Jaśle
Na oleju.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 1111111111111
na oleju a jak namoczysz chleb w rozmąconym jajku będzie jeszcze lepsze,mniam,mozna z cukrem i cynamonem ale też na słono

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przecież
masło cie pali! na margarynie zawsze robiłem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nocturnala
ja tam robie w jajku i mleku i posypuje serem. nie zaszkodzi potem wypic cos na trawienie bo strasznie ciezkie jest. aha, lepiej zeby chleb byl troszke czerstwy, taki ze dwa dni.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale mi apetytu na grzaneczkę
narobiliście

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×