Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosia 28

wszystkie mamusie o której godzinie wstajecie ?

Polecane posty

Gość małgosia 28

ile czasu poświęcacie na codzienne sprzątanie ? ja sprzątam 3 h a wstaję dopiero o 10.00 mam półtoraroczne dziecko. ono też wstaje o tej godzinie, za to kładziemy się ok. 23-24.00 wiem że tak nie powinno być, ale czy łatwo będzie dziecko przestawić na poranne wstawanie? o której dziecko w tym wieku powinno wstawać?

Gość małgosia 28
hej. mój syn spi jeszcze w dzień ok. 1,5 h

Gość małgosia 28
kurcze ale jak go przetrzymać? gdy jest śpiący jest strasznie marudny i kładzie się na podłodze i nawet sam zasypia.

Gość małgosia 28
no musimy jakos powoli zacząc wstawac wcześniej bo to grzech spac tak długo :) może jakoś się uda

moj ma 14 miesiecy, spac idzie okolo 18-tej , dzis wstalismy przed 7 :-o, czasami dalej idzie spac, ale ja juz nie moge sie polozyc

Gość haniau
ja wstaję o 7 a sprzątam pół godz. :)

Gość do evi_
jesteś fajna i nie obraż się ale piszę ci to w dobrej wierze. zmien pierwsze swoje zdjęcie bo wyglądasz tam jak ... nie napiszę jak. sorry.

Gość mańkacyganka
Evi_21 nie słuchaj, super zdjęcie. zazdrości ci i dlatego tak mówi. apropos tematu. ja wstaję o 5.30 muszę przygotować dzieciom i mężowi śniadanie. dzieci wstają ok. 8.00 lubię też uciąć sobie drzemkę półgodziną w dzień :) a dzieci mają 2 i 5 lat

Gość kobietyyy
o 5

Gość gosienka26
moj synek idzie spac ok 21, wstaje rano ok 7.30, i spi w dzien od 13 do ok 15.30. ma 2 lata a ja wstaje zazwyczaj wszesniej od niego, zeby w spokoju wypic kawke

Gość kasia4444
otóż to ! kawka i śniadanie. bo jak nie wstanę przed dziećmi to śniadanie jem dopiero o 13

Gość gosienka26
hehhe tak, ja rano pije kawke i obmyslam plan dnia - co na obiad, co tzreba kupic itp. juz niedlugo bede wstawala ok 4rano, bo mam obrone pracy mgr i najlepiej mi sie uczy jak maly spi - potem nie ma na to szans, bo wieczorem zasypiam razem z nim...

A ja lubię te dni, kiedy mała bawi się do 23, zasypia o północy i wstaje o 10. Mogę wtedy pospać i budzę się jak nowo narodzona. Im wcześniej dziecko pójdzie spać, tym wcześniej rano wstanie.

Gość mamusia21
ja wstaje o 6