Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mango9999

zdrowie

Polecane posty

Gość mango9999

mam okropny celulitis kobiety czy to juz tak zozstanie ???co robic???

Gość proomyk
nie celulitis a cellulit i dziwny temat jak o celulicie :-o

Gość mango9999
to tragedia!!!wsydze sie go!!!! zero jasnych s[poni spodnic jestem zalamana!!!!

Gość przeczytaj to to dziala
Jak sobie radzić z cellulitem? Najrozsądniej jest połączyć właściwą dietę z działaniami kosmetycznymi. Podstawowe zasady żywieniowe dotyczące zdrowego trybu życia dotyczą również walki z cellulitem: pij dużo wody niegazowanej, nie używaj soli, nie stosuj drakońskich diet powodujących efekt "jo-jo", nie jedz w fast foodach, jedz produkty zawierające błonnik pokarmowy. Po wprowadzeniu powyższych zaleceń w życie odwiedź gabinet kosmetyczny i tam poddaj się następującym zabiegom wspomagającym kurację antycellulitową: masaż, krioterapia, body wrapping, bezigłowa mezoterapia, CelluLaser, PowerSlim Studio itp. Każdy gabinet zaproponuje Tobie odpowiedni zabieg łączący w sobie masaż wodny, podczerwień i ultradźwięki, które to odziaływują na tkankę łączną i pomagają w redukcji cellulitu

Gość mango9999
dziekuje za info ale te zabiegi sa kosztowne to nie dla mnie.....

Gość karen giligan
ja od siebie polecam peeling kawowy :) i balsam do ciala z soyayi "body lifting" z wyciagiem z kava -kava i mentolem :)

Gość mango9999
a na czym polga pilig kawowy?

Gość karen giligan
mozesz miksturke zrobic sama w domciu :) 2 lyzeczki imbiru, 2 lyzeczki kawy kofeinowej, 1-2 lyzeczki kakao gorzkiego, 2 lyzeczki cynamonu, calosc zalac 2 lyzkami oliwy z oliwek (lub olejem z domieszka oliwy lub oliwa z pestek winogron lub oliwka dla dzieci) jesli jest zbyt geste mozna dodac wody lub jakiegos balsamu do ciala (jesli stosujemy na wieksze partie ciala to trzeba odpowiednio zwiekszyc proporcje) i owinac cialo folia spozywcza stosowac ok 30-40 min 2-3 razy w tygodniu polecam bo dziala :)

Gość mango9999
Karen serdecznie dziekuje!!!pozdrawiam

Gość karen giligan
bardzo prosze :) nie ma co wydawac fortuny na drogie "mazidla' i zabiegi jak mozemy sobie same zrobic :) a ten z sorayi jest taniutki ok. 10-13 zl.i naprawde fajny

Gość mango9999
Karen keszcze 2 pytanka..czy imbir moze byc w proszku czy swiezy i po jakim czasie zauwazylas zmiany?