Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
bananeczekOna23

jak mam o nim zapomnieć ?

Polecane posty

Znalazłam tą stronę przypadkowo choć słyszałam o niej i pomyślałam,że może i Ja podziele się moim problemem.Byłam z kimś 9 miesięcy i się rozstaliśmy. wiem,że to może nie dwa lata lub trzy ale dla mnie to jakby cała wieczność.Jesteśmy osobno ponieważ zdradził mnie - to strasznie boli i nie moge sobie poradzic z tym bólem.Nie mogę sie uczyc do egzaminów, nie mogę sie skoncentrować na niczym często mam napady płaczu i wtedy myślę czemu tak postąpił.Co ciekawsze ta kobieta była osoba ,którą zanałam dobre kilka lat.Nagle przestała się do mnie odzywać nie wiem do dzis z jakiego powodu a potem mi napisała,że chciała mni rozdzielić z moim wtedy chłopakiem .dopiero stojąc z boku widziałam zachowania, gesty na które wczesniej nie zawracałam uwagi.Podrywala go a jak ja juz mu o tym mówiłam on się ze mnie smiał a niekiedy wręcz kłócił.Dałam mu jednka szanse serce zwyciężyło ultimatum ,że postaram sie wybaczyc i wybacze jeśli zerwie z nia jakiekolwiek kontakty.Mówił,że mnie kocha ale to był problem dla niego.statnio to juz w ogóle mnie olewa i wychodzi na to ,że tylko mnie zależy i że ja jestem wszystkiemu winna - tak mi mówi cały czas jakbym to ja jego zdradziła.Piszę mi że mnie kocha ale robi co innego - nawet wczoraj zaprosil mnie na pizze do baru , upil sie i potem zwzywal od.........(domyślcie się) nie wiem co zrobic by wyrzucic go z serca, tak naprawde to nie 9msc tylko ale ponad 2 lqta znajomosci nie moge sobie poradzic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować