Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

__ciekawy__

O co chodzi Tej dziewczynie?

Polecane posty

Witam wszystkich (a szczególnie wszystkie forumowicznki). Mam do was pytanie: O co chodzi dziewczynie, która wypisuje do mnie praktycznie codziennie smsy z pytaniami \"co u mnie? co porabiam? jak minął dzień?\" i gadamy sobie w ten sposób - często bardzo miło. Ale z czterech propozycji spotkań przy caffe z mojej strony, niestety dostałem sygnał wyraźnie odmowny typu: \"nie ma mnie dzisiaj w domu...\", albo \"niestety za późno napisałeś umówiłam sie ze znajomymi...\". Czy Ona ma kompleksy, albo boji sie spotkania face-to-face? A na 100% wpadałem jej w oko Ona mi zresztą też! Pozdrawiam i prosze forumowiczki o rzeczowy komentarz do sytuacji: -Jeśli Ty byś sie tak zachowała o co mogło by chodzić ???

Gość bogaty facet
ona sie toba bawi! jakbys mial kase to bys sie bawil kobietami tak jak ja

Gość grażkabb
Może z jakiegoś powodu (być może nawet urojonego) boi sie tego spotkania? Nie wierzy w siebie? Sądzi, że może Ci się nie spodobać jej wygląd? Uważa, że nie potrafi interesująco rozmawiać? Takich powodów mogą byc setki.

Jest taka książka \"mężczyźni lubią zołzy\", czy coś w tym stylu. Ona się zachowuje chyba według wskazówek zawartych w tej książce. :D

uwazam tak jak \"grażkabb\", ze czuje sie pewnie rozmawiajac z toba nie patrzac ci w oczy. mysle, ze jest niesmiala, brak jej wiary w siebie, przynajmniej ja tak to odbieram, jesli ci zalezy to umow sie z nia na spotkanie z wyprzedzeniem by nie miala powodu zeby odmowic a na spotkaniu nie krytykuj i zadbaj o nia ;) z czasem jej przejdzie.ozdrawiam

Gość jsjdbdsf
Byc może ma kompleksy i jest nieśmiała...

a ja uważam, że powinieneś wprost się zapytac, czemu nie chce się spotkac, chyba nie macie po 15 lat, żeby tworzyć schizofremię związku na zasadzie sms bądź elektronicznej... także njalepije spytaj wprost, czemu nie chce się spotkac, tak będzie nalepiej. co tutaj da diagnozowanie, skoro i tak nikt się nie dowie co siedzi jej w glowie. jesli bedzie sie wymigiwac to znaczy, ze jej nie zalezy naprawde. i wtedy nalezy odpuscic. spytaj jej co jest powodem tego, ze zawsze odmawia... wiesz tak szczerze mówiąc, to jeśli jej się podobasz, to nawet spotkanie z przyjaciółmi moglaby przełożyć, jeśli proponujesz jej spotkanie, albo sama zaproponowac powinna inny termin.

Specjalistko20 masz racje. Raczej mówiąc kolokwialnie, by mnie nie spławiła, gdyby jej zależało, chyba że ma jakieś wewnętrzne opory...tak jak napisała grażkabb! there is a HOPE there are the DREAMS and maybe some LOVE - jeśli chodzi o LOVE to sie wkrótce okaże ;) pozdrawiam gorąco

Gość ona ona onaaaa
Ja czasami tez tak mam. Bardzo chce sie umowic na spotkanie, ale w ostatniej chwili tchorze i pod byle pereteksetm odwołuje. W koncu sie przełamuje i sie umawiam:) Ale tak jest w przypadku tylko znajomosci internetowych. Boje sie po prostu jak to bedzie sie spotkac twarza w twarz. Moze ona tez tak ma.