Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może tak spróbuję

Szukanie pracy przez internet.

Polecane posty

Gość może tak spróbuję

Chciałbym spróbować szukania pracy przez internet, ale zastanawia mnie jedna rzecz. Czy jak zamieszczam CV w jakimś serwisie, to muszę podawać swoje dane typu: imię, nazwisko, adres zamieszkania? Nie chciałbym tego robić. Chciałbym, żeby pracodawca miał tylko dostęp do mojego wykształcenia, zainteresowań itp. Da się tak zrobić?

Gość może tak spróbuję
Nie wiecie czy nie chcecie powiedzieć? :-(

Gość DianaH.
No jasne, ze musisz! Musisz cale CV swoje wyslac to chyba musza byc dane wszelkie dla pracodawcow...

Gość tez szukam pracy
nikt Ci nie odpowie, sie nie doczekasz, bo kazdu zawistnie się cieszy, że się męczysz bez odpowiedzi....znajomi tez się przeciez od czlowieka izolują jak czlowiek nie ma pracy:o ja np. nie zamieszczam adresu , i nie ma takiego wymogu

Gość DianaH.
Co Ty mowisz wogole. Jak mozna w CV nie podac swoich danych? Makbra. Moze dlatego dalej szukasz...🌻

Gość może tak spróbuję
No tak, tylko że inaczej jak się CV daje "do ręki", a inaczej jak się zamieszcza w internecie! Jak daję pracodawcy "do ręki" to tylko on widzi to CV, a jak zamieszczam w internecie, to każdy może to zobaczyć :-O

Gość h7v34
podac musisz swoje dane personalne, ale mozesz ustawic swoje CV jako poufne, oznacza to, ze pracodawca widzi tylko twoje doswiadczenie, wyksztalcenie (czyli bez imienia, nazwiska). A dopiero jak sie zgodzisz, to pokazujesz mu calosc.

Gość DianaH.
h7.... dobrze mowisz, tak jest, a dane musza byc!!!

Gość może tak spróbuję
do tez szukam pracy A na jakim serwisie zamieściłaś swoje CV? Ja na razie spróbowałem na jobpilot (tam jest taka opcja, żeby nie ujawniać swoich danych), ale chciałbym gdzieś jeszcze.

Gość tez szukam pracy
h7v34 dobrze mówi

Gość może tak spróbuję
h7, a ty gdzie zamieszczałeś?

Gość tez szukam pracy
spróbuj tez na pracuj.pl i hrk.pl w hrk mają dupny nieprzejrzysty system, ale jak sie uprzesz to dasz rade zamiescić CV

Gość może tak spróbuję
Próbowałem na pracuj.pl, ale tam trzeba podawać swoje dane.

Gość tez szukam pracy
eee coś pitolisz z tym pracuj :o

Ja tez kiedys szukalam przez net zadzwonili do mnie z portalu www.hrk.pl Dane oczywiscie podalam prawdziwe, jak to w CV

Gość h7v34
ale zadzwonili do ciebie zeby sprawdzic prawdziwosc podanych danych, czy w sprawie pracy?

Gość h7v34
bo ja jestem zarejestrowany na jobpilot, hrk i nigdy do mnie nie zadzwonili. To pewnie przez brak doswiadczenia.

Gość h7v34
i jestem jeszcze zarejestrowany na stronie, ktory ma w nazwie buy,bay, albo bey, dokladnie nie pamietam, a zapomnialem dokladnie jaka to strona. Kojarzy ktos?

Gość tez szukam pracy
a mnie znalezli i zaprosili na rozmowę 2razy wlasnie z jednego z serwisów..tylko zepsulam wrazenie juz na rozmowie :o bo nie mialam doswiadczenia...:/

Gość h7v34
to czemu zepsulas wrazenie? Nie wiedzieli, ze nie masz doswiadczenia? Czy sklamalas w CV?

Gość tez szukam pracy
nie umiałam powiedzieć na rozmowie tego czego oczekiwali... rozmowa kwalifikacyjna to jest zawsze w pewnej części gra jak w teatrze, duzo zalezy tez od tego czy sie spodobasz...

zadzwonili z propozycja pracy, dane podalam jak najbardziej prawdziwe z komorka włącznie. Praca byla w moim miescie i stanowisko tez fajne.