Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_zlosnica

Krew podczas masturbacji

Polecane posty

Gość mala_zlosnica

Wlasnie masturbowalam sie pisakiem i gdy go wyjelam zobaczylam krew. Jestem dziewica ale nie przerwalam sobie blony... czym moze byc to spowodowane? Nie czuje zadnego bolu.

Gość cnb
a dlaczego pisakiem?

Gość skad wiesz że nie przerwałaś
błony?

Gość mala_zlosnica
Poniewaz krew wydobywala sie ze srodka. Okresu tez nie mam.

noooo właśnie dlatego mogłas przerwać błonę

Gość mala_zlosnica
Lol... to blona nie znajduje sie przy wejsciu do pochwy?

Gość pisakiem a ogorka nie masz

to sprawa indywidualna, u każdej kobiety jest inaczej

Gość mala_zlosnica
a moglabym miec 2 blony? :P

Ja na przykład miałam swoją między piersiami :classic_cool:

Gość mala_zlosnica
nie smiej sie ze mnie :(

tamto to był podszyw, bardzo śmieszny zresztą:(

Gość mala_zlosnica
Cholera... czyli uszkodzilam sobie blone?

Nie mam pojęcia, ale powinnaś brać taką ewntualność pod uwagę. Moze ktoś mądrzejszy się wypowie.

Gość mala_zlosnica
Dzieki.

Poczytaj sobie: MITY 1. Pęka przy pierwszym stosunku Nie, nawet po kilku wprowadzeniach członka do pochwy może pozostać nienaruszona. Zależy to od jej elastyczności i grubości. Gdy kobieta odbywa tzw. stosunki przedsionkowe (członek wchodzi płytko) albo uprawia seks oralny, błona pozostaje, gdzie była. 2. Zawsze boli Nie, tylko co 10 kobieta odczuwa ból podczas pierwszego stosunku. Wynika on najczęściej ze strachu przed bólem, o którym krążą legendy. Jednak podczas przerwania błony jest on podobny do tego, jaki czujesz, kalecząc się w palec. 3. Zawsze krwawi i grozi krwotokiem To rzadkość. Zdarza się, że błona dziewicza nie pęka, ale się odsuwa. Gdy jednak krwawisz, włóż majtki, a do nich podpaskę higieniczną (przygotuj ją wcześniej). Jeśli krwawienie jest obfite i nie ustępuje po 10 minutach, mogło dojść do krwotoku. Wtedy dzwoń po pogotowie! 4. Dopóki ją mam, nie muszę iść do ginekologa Bzdura! Nawet jeśli nie współżyjesz, ale skończyłaś 16 lat i miesiączkujesz, co pół roku badaj się u ginekologa. Błona dziewicza nie chroni przed zakażeniem pochwy np. podczas okresu. Poproś lekarza, by badał ci pochwę jednym palcem lub przez odbyt. 5. Chroni przed ciążą Nie! Błona nie jest szczelna. Wystarczy, by wytrysk nastąpił w przedsionku pochwy, a przez otwory w błonie dziewiczej plemniki przedostaną się do wnętrza pochwy i mogą dotrzeć do komórki jajowej. Jeśli więc decydujesz się na pierwszy raz, pamiętaj o zabezpieczeniu np. prezerwatywie. PRAWDY 1. Można ją niechcący przebić Tak. Zdarza się to niekiedy podczas uprawiania sportów, w trakcie których dochodzi do silnego rozciągnięcia mięśni krocza, np. biegania przez płotki lub jazdy konnej. Możesz też przerwać błonę, pieszcząc palcem wnętrze pochwy lub wkładając do niej zbyt głęboko tampon. 2. Nie wszystkie ją mają Prawda. Są kobiety, które nigdy się nie kochały, a jednak nie mają błony dziewiczej. Utraciły ją w czasie intensywnych ćwiczeń gimnastycznych albo podczas masturbacji. Mimo to wciąż są dziewicami. 3. Może zatrzymać pierwszą miesiączkę Tak. Zdarza się to, gdy błona całkowicie zarasta wnętrze pochwy. Wtedy blokuje wypływ krwi. W pochwie, jamie macicy lub jamie otrzewnej powstaje bolesny krwiak. To grozi powstaniem tam zrostów. Natychmiast idź do ginekologa! 4. Można ją przebić u lekarza Tak. Gdy próby jej przerwania wielokrotnie się nie powiodły, boisz się krwotoku albo bólu, poproś ginekologa, by naciął ci ją chirurgicznie. To nie będzie bolało. Unikniesz też krwawienia. Koszt zabiegu, to cena wizyty u ginekologa (w ramach NFZ bezpłatnie). 5. Można ją odnowić Tak, to popularny zabieg m.in. w krajach arabskich, gdzie dziewictwo jest bardzo ważne przy zawieraniu małżeństwa oraz USA i Brazylii, gdzie stało się modne. Polega to na odtworzeniu błony dziewiczej z fragmentu śluzówki pochwy. W Polsce taki zabieg można wykonać w szpitalu ginekologicznym. kiedy się jej pozbyć Planujesz swój pierwszy raz? Jeśli przed okresem męczy cię PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego (objawia się m.in. rozdrażnieniem, wahaniami nastroju i zwiększoną wrażliwością na ból) przerwanie błony dziewiczej zaplanuj po miesiączce. Będziesz mniej spięta i mniej zaboli. Samo Zdrowie 08.2003 tekst Ewa Basińska

Gość SemperFidelis
ja wale pisakiem sie ruchala ;/

Gość Kort
teraz raczej sie nie dowiesz.. musial by Ci to ginekolog powiedziec !

Rozbroiłaś mnie swoją elokwencją :D:D:D:D skad wiesz że nie przerwałaś Poczytaj sobie: MITY 1. Pęka przy pierwszym stosunku Nie, nawet po kilku wprowadzeniach członka do pochwy może pozostać nienaruszona. Zależy to od jej elastyczności i grubości. Gdy kobieta odbywa tzw. stosunki przedsionkowe (członek wchodzi płytko) albo uprawia seks oralny, błona pozostaje, gdzie była. Uprawiając seks oralny... cóż w ustach też ma się błonę? :D:D:D hahahaha

Gość ja wiem ja wiem
pisak byl czerwony, rozlal sie a dziewcze mysli ze to krew :D

Mało złośnico, moim zdaniem jednak przerwałaś sobie błonę dziewiczą.

Gość Maksik
To trzeba być kompletną idiotką :( stracić dziewictwo z pisakiem :D Kobiety są tak głupie że aż mózg staje :(

Gość jak po 10 min krwawienie
nie ustepuje to trzeba dzwonic po pogotowie?! :D To dopiero... Ze mnie sie lalo mocno z godzine... ale w koncu ustalo ;)

Gość Doradze Ci;**
Hej. Nie martw się może nie przerwałaś błony dziewiczej

Gość bez logowania
jebani archeolodzy :o

Gość Hahaha!!!!1
Maksik idioto. Dziewicą się jest, aż nie ma się pierwszego stosunku. Masturbacja się nie liczy. To tak jakby facet tracił prawictwo z ręką, albo arbuzem. Hahaha! Dziewicą nie jest ta co pozwala facetowi sobie wkładać w odbyt, mimo, że w pochwie nic nie miała.

Gość co?
Do Doradze Ci;** Niech się cieszy. Martwić nie ma czym. Za pierwszym razem nie będzie jej boleć. Potem dziewczyny z błoną piszą, że nie mogą przez ból zacząć uprawiać seksu.

Gość gość
a moze to był czerwony pisak :)