Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Piszmy, po prostu - o sobie, o życiu, o nas...

Polecane posty

Gość

Wyżalmy się, pocieszmy się, poradźmy się, pośmiejmy się SERDECZNIE ZAPRASZAM Wszystkim

Gość milenka37
to pisz cos pierwsza

Gość
Monika, mam 19 lat, Jestem singielkiem - obecnie to modne, ale chcialabym to zmienic Forum mnie troszke wciaga, lubie sie wypowiadac, lubie pisac... ;) Moje zainteresowania to tradycyjnie jak u prawie wszystkich ciekawa muzyka - dawna, nie wspolczesna - 80\', 90\', dobre kino - psychologiczne filmy, dobra komedia

Gość
Zapraszam innych - kobietki, facetow, ludzi w moim wieku :) Starszych takze

Kasia. 21 lat. W stałym związku (a kogo to obchodzi?). Studentka na Wydziale Gier i Zabawa ;), wieczorem pracuję. Pasja, przede wszystkim fotografia. No i jeszcze francuskie kino. I lody truskawkowe. I łycha jeszcze z colą :P. Forum mnie nie wciąga. Stała czytelniczka topiku \"Mojego psa pudelka porwał jaszczomb\". Ot co. A po ci Ci takie info?

Gość milenka37
Ja mam 21 lat,mezatka,zyje w niemczech,i niemam tu jeszcze za bardzo znajomych wiec czesto mi sie nudzi

Gość no to piszem
na procesyje nie poszlam, mam kreche u mamuśki:o męża olałam bo zdarłam skórkę z pomidora:o i ogólnie do dupy jest:o spije siem ciba:p

Gość Weropnika1988
Weronika - 21 lat, tkwiąca w związku bez przyszłości, bez żadnych szans na zmianę tej sytuacji. Nie potrafię walczyć o miłość(chyba dlatego, że w tej walce z góry jestem skazana na przegraną, słowem - nie można wygrać z "wyższą instancją", nie potrafię z niej zrezygnować. W sumie jestem typem "psa ogrodnika" - sama nie zjem i drugiemu nie dam...

Gość 21 lat tez mam
chlopak mnie wkur**** siostra tez... On daleko ode mnie i nawet nie laska napisac smsa..ale ja pierwsza tez nie napisze-niech nie mysli sobie.. Ogolnie jestem na diecie, ale idzie mi slabo;/ a przydaloby sie tak z 6 kg w dol;/ Sesja zayczna sie a mi sie nie chce uczyc... poprostu beznadzieja...;/

Gość 21 lat tez mam
masakra... a lat mam juz 22 ;/

21 lat tez mam.... mam podobnie... tzn. sesja tez mi sie dopiero zaczyna i nie chce mi sie uczyc, tez jestem na diecie i z 6kg przydaloby sie zrzucic ;) tyle tylko, ze nie mam faceta, a lat mam 20 :P wlasnie jestem w szoku, bo kolejan kuzynka sie zareczyla... chyba tylko ja w calej rodzinie jestem sama:O

Gość
A ja, ciągle kocham, ale co z tego, też nie ma szans Obecnie staram sie o prawo jazdy :PP Po co mi takie info? - chce poznac ludzi, dowiedziec sie kto odwiedza forum itd Podyskutowac, wyzalic sie, ewentualnie czasami posmiac ;)

Gość
Co studiujesz ??

Gość
Ja jestem mysle na takim etapie, ze szukam siebie, swojego miejsca w swiecie - jestem ciagle na etapie dorastania, mam 19 lat, w sumie mam na to jeszcze z rok... a Wy juz wiecie czego chcecie od zycia??

Gość
Maturka w tym roku byla ;))

Gość
Weronika 1988 O co chodzi?, co się stało? Napisz coś wiecej

Gość
milenka - co robisz za granica/ dlaczego emigracja?

Gość
Dlaczego Weroniko, jestes skazana na przegraną??

Gość milenka37
za mezem,niema dobrego biznesu w polsce

Gość
Ja tez mieszkam na wsi i coz, podoba mi sie tutaj

Gość
A co Wy z tymi dietami Boze - nie wyglądacie na pewno źle, może trochę miłości do własnej osoby Kobiety!

Gość Dorris zd. Czeslawa
odkad ucieklam we wielki swiat z wioski do miasta odzylam bo robie teraz kariere na dwie zmiany w burgerkingu i czuje ze jestem kims. zamierzam poznac zapoznac kogos komu dobrze stoi waluta np. funt i reszta tez stoi. bo chce dalej sie rozwijac i robic kariere.