Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naanna

32 lata lub cos koło tego, panowie, panie, zapraszam.

Polecane posty

Gość Naanna

Samotni bądz nie... Problemy wieku 32 lat.... :) Jakie macie...? Zapraszam do rozmowy.

Gość Naanna
o, hej, minutka tylko sie zaczernię na stałe....

o, juz jestem, witam.. Ja samotna, ale po burzliwym romansie..:)

ja mam sporo obaw :) ale postanowilam od dzis zyc z dnia na dzien, zeby nie ubogacic swojej czupryny w siwe wlosy :P Nie wiem czy mi sie to uda :)

Gość 20-latka
PEWNIE macie juz celulit i zmarszczki

ja sie czuje cudownie, chociaz od wczoraj mam problem dotyczacy pracy obecnej i nowej propozycji pracy- nie mam pojecia ktora wybrac :( Poza tym mam faceta, z ktorym niestety od kilku miesiecy zyjemy na odleglosc, oczywiscie spotykamy sie co jakis czas, ale to nie to samo co miec kogos na miejscu.

Jestem z kims, ale mamy mnostwo problemow, tzn. dzieli nas odleglosc i brak kasy na wspolne mieszkanie :)

o, patrzcie kobiety, kto do nas wpadł... Miód kafeterii.. Leszek zabójca... :) witaj Leszku, dziekujemy za komplement, dobrze ze nie napisałeś: Lubie stare.... :)

Gość 20-latka
30-letnie kobiety to nie to każdy facet woli 20 a nie 30 celulit, rozstepy, nadwaga, marskość skóry... fuj

No, kobietki, głowa do góry, ja jestem sama, na dodatek ugodzona w serce nożem... :) ale spoko, dochodze do siebie.... Jedyne zmartwienie ze troche schudłam i dzis jak włozyłam nową sukienkę to troche mi sie wydawało ze nie wygladam zbyt ponętnie... hm....

no widzisz 20-latka, tu nie wszyscy maja po 30, ale spox lepiej juz teraz sie zastrzel, bo niebawem i ciebie to czeka heh ;) chyba z ciebie niezly pustak. Ja znam 30 co sa sliczne bez zmarszczek i cellulitu, oraz 20 ktore wygladaja jakby mialy 40, wiec prosze przenies sie na inny topic, bo tu i tak nikt cie nie chce

Naanna wiem ze to cie nie pocieszy za bardzo, bo swoje trzeba niestety wycierpiec, ale powiem ci z wlasnego doswiadczenia, ze czas leczy najciezsze rany. No, ale musisz byc cierpliwa:) Czego ci zycze!

Leszku, nie obrazam sie, zwłąszcza ze mam wobec ciebie dług wdzęczności, tylko byłam pod innym nikiem... :) Hm, Im in love, zmiana sukienki tu chyba nic nie da, chyba musze przytyc troche i tyle... :)

Gość 20-latka
i tak wiem, że mi zazdrościcie znam facetów i z doświadczenia wiem, że zwykle narzekają na swoje 30-letnie żonki, że stare, że małojędrne, leniwe, zapuszczone. zajęte dzieckiem etc.

Asasello, wiem, juz doświadczam zbawiennego upływu czasu, juz jest prawie dobrze, już prawie... :)

20 latka, zmykaj dziewczynko, jak chcesz wiedziec nie zamieniałabym sie z tobą. pa pa.

dług wdzięczności... hmm ? niemożliwe ;) co do tematu... wiek tu nie gra roli... wazne jest na ile sami sie czujemy... a matryka tu nie gra roli... każdy towar ma swojego kupca...

Gość maczoo
ja jednak wole młodsze, te starsze nie wiedzą czego chcą, poza tym z niejednego pieca chleb jadły, a przecież nikt nie lubi jeździć używannym samochodem, jeśli do dyspozycji jest nowy

matko, tu nie jest topik o tym kto jakie kobiety lubi, a przede wszystkim nie oceniamy, moi drodzy, nie oceniamy...! :) zaprzyjaźniamy sie, zaprzyjaźniamy...!