druga_deska_co_przegrała_życie 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 On kocha tamtą, planuje z nią przyszłość, ale dlaczego pcha się innej pod nos? . Pomińmy fakt, że ona wiedziała, że jest zajęty i doskonale zdawała sobie sprawę z tego co robi... Nie rozumiem, jak możliwe. \"Kochać i zdradzać?\" To tak jakby upokarzać kogoś i równocześnie go podziwiać, wg. mnie dwie sprzeczności. Rozumiem, że ktoś może mieć ochotę na jednorazowe akcje, ale niech wtedy nie nie wiąże z nikim. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
druga_deska_co_przegrała_życie 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 a kiedy kobieta jest grubsza od jego dziewczyny. to znaczy nie wiem jak ona wygląda :P ale załóżmy BMI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dlaczego kobiety zdradzaja Napisano Czerwiec 7, 2007 tak tak wiem...one ZAWSZE maja SLUSZNY powod... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdradzane są tylko Napisano Czerwiec 7, 2007 osoby o cechach debilizmu i naiwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Czerwiec 7, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach