Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochająca Boga

CZUWA NADE MNĄ BÓG

Polecane posty

Gość kochająca Boga

ON JEST MOIM CIENIEM

Gość wspolczuje

Gość kochająca Boga
zupełnie niepotrzebnie, kocham Go i dobrze mi z tym!

Gość wspolczuje
a za co go kochasz??

Gość kochająca Boga
nie za coś, ale pomimo wszystko! On dał mi cudownych rodziców, rodzinę, oczy bym mogła podziwiać piękno tego świata, słuch bym mogła cieszyć ucho tym co warte słyszenia, wciąż stawia na mej drodze różnych ludzi, jedni pozostają przy mnei na długo inni uczą czego się wystrzegać w życiu. długo by mówić, za wszystko i mimo wszystko kocham.

Gość tata samo zło
na demnom terz

Gość tata samo zło
boshhe ty na poważnie??? :P

Gość wspolczuje
rodzicow dali ci dziadkowie, a wzrok, sluch i inne zmysly dali ci rodzice. czy sie myle??:O

Gość kochająca Boga
na powaznie, jak najbardziej powaznie. a w was jeszcze sie wiara nie zakorzenila, czy juz uleciala? to smutne.. a dziadkowie od pradziadkow, a oni od prapradziadkow i tak dojdziemy do pierwszych rodzicow..

oby Bog wkroczył do kacji jak bedziesz lalki z nienaiwsci robic i inne intrygi;) jak widisz ludzie maja rozum i woloną wole, bo robią co chcą. Bog sie nie wtraca.. inazje nie dopuscilby by zrobiła choc jedna lalke..

Gość wspolczuje
zgadzam sie z Ramzesem🖐️

Gość kochająca Boga
ja mysle w pelni samodzielnie, czasami tez mi nie odpowiada wiele rzeczy, mam zastrzezenia do kosciola jako instytucji, nie popieram dzialalnosci ksiedza rydzyka itp, ale przeciez to nie oni tworza podstawy mej wiary i nei oni sa w stanie ja naruszyc, trwam dla Boga dzieki Bogu i przed Bogiem.

Gość
ja tez kocham Boga.To wspaniale miec Go za przyjaciela i moc sie do Niego zwracac ze wszystkim...Dlaczego niektorzy wstydza sie do Niego przyznac?Przeciez On jest najwspanialsza Istota jaka istnieje.Nikt i nic nie jest Jego warte...

Gość kochająca Boga
lalki? przestalam sie nimi bawic w wieku 7 lat i raczej zadnego egzemplarza nie wyprodukuje, zadnego pozytku nie przynosza zabobony ktore nigdy nie mialy racji bytu.

Gość kochająca Boga
yagon duszyczko dokladnie o tym pisze. ja czuje sie w swiatyni jak w drugim domu, czasami moglabym tam siedziec i siedziec godzinami. moj medalik to dla mnie talizman i amulet, nosze zawsze przy sobie i nie wstydze sie tego ze kocham Boga.

Gość skoro się nie wstydzisz
to czemu piszesz na pomarańczowo?:O

Gość kochająca Boga
"w lekkim powiewie przychodzisz do mnie Panie, nie przez wicher ogromny i nie przez ogien, ale w lekkim powiewie przychodzisz do mnie, w lekkim powiewie nawiedzasz dusze ma" uwielbiam ta piosenke, moglabym ja nucic calymi dniami..

Gość
A ja popieram w calej rozciaglosci dzialalnosc ojca Rydzyka,bo wiem co robi i do czego dazy.Jego dzialalnosc i cale Radio Maryja bylo goraco popierane przez Papieza Jana Pawla 2-go,obojetnie czy sie to komuchom z SLD i PO podoba,czy nie...

Gość kochająca Boga
gdyz nie posiadam czarnego

Gość skoro się nie wstydzisz
Taaaa

Gość kochająca Boga
wierzysz mi czy nie wierzysz- twoja to juz rzecz

Gość wspolczuje
yagon :O Papiez popieral IDEE radia maryja.

Gość
Ja oczywiscie tez nosze medalik=Szkaplerz i krzyzyk na jednym lancuszku.Jak mozna sie wstydzic samego Boga?Przeciez to nie do pojecia...On jest taki dobry,sklada sie z Milosci,Milosierdzia,Dobroci.

ojca rydzyka powiadasz? .... i pochwalasz jak staruszki rznie na kase ? robiąc wode z mozgu ? staruszki ktore niejednokrotnie nie mają co do garnka wlozyć bo emeryturke wyslaly

Gość kochająca Boga
yagon w tym sie nei zgodze z toba, ks. rydzyk dla mnie to jedno wielkie nieporozumienie i imaginacja wiary, ale nie przede mna bedzie sądzony na szczescie.

Gość
...ja codziennie dziekuje Bogu,ze jest w Polsce takie radio co sie nazywa Radio Maryja... Jan Pawel 2gi Nie interesuje mnie to czy wy w to wierzycie,czy wierzycie Papiezowi czy GW=TVN=Trybuna=Nie=Wprost=Newsweek Pl itd.Sami musicie sie opowiedziec po ktorej jestescie stronie...

Gość wspolczuje
tak wiem, te slowa Papieża lecą w RM tyle samo razy co numer konta rydzyka :O moi starzy też namietnie tego słuchają. Watpie żeby Papiez byl swiadomy tego, co wyprawia rydzyk.