Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaass

przyczyny spozniajacego si eokresu

Polecane posty

Gość aaaaaaaaass

witajcie jakie mogą byc przyczyny spozniajacego si eokresu juz prawie 2 tyg...? w ciazy nie jestem, leków nie biore, stresów nie mam, klimatu tez nie zminiałam...? pomocy

Gość hakla
mi sie spoznil 2 dni ale dostalam juz

Gość aaaaaaaaass
a mi 2 tygodnie sie spoznia!!!

Gość ryszarda_P
choroba wahania hormonalne choroby przydatkow utrata wagi

Gość aaaaaaaaass
co to choroba przydatków...? dodam ze miewam w miare regularne cykle...

Gość hakla
moze jakis sters mialas ,odchudzalas sie ,a czujesz ze @ sie zbliza?nnp bolace piersi itp

Gość aaaaaaaaass
stresu nie miałam, nie odchudzam sie rowniez, w okolicach terminu spodziewanej miesiaczki bole takie jakby miala zaraz przyjsc jednak nie przyszła, teraz tez odczuwam czasami lekkie pobolewania

Gość hakla
e to w takim razie dostaniesz na dniach ,ja mam 30 dniowe cykle i tez sie martwilam ale dostalam ,martwilam sie bo za pol roku chce zaczac starania o dziecko a jak wiadomo cykl regularny zwiastuje sukces szybki

Gość ryszarda_P
choroba przydatków to np. zapalenie jajników Miałam tak, że mi się okres spóźniał, brzuch pobolewał itp. Zlekceważyłam a to był stan zapalny i się nadżerka zrobiła.

Gość aaaaaaaaass
dzis jest moj 42 dc

Gość aaaaaaaaass
w przyszłym tyg wybieram sie do lekarza ale tak pytam moze ktos wie lub miał podobnie

Gość hakla
no to nie wiem co ci doradzic ,a powiedz jak masz okres masz skrzepy?bo to podobno zle -ja naszczescie nie mam czegos takiego

Gość aaaaaaaaass
nie , okres jest normalny

Gość hakla
no widzisz moze to jednak tak jednorazowe przedluzenie.pa

Przyczyn może być wiele (ww). Ze swojej strony powiem Ci, że mnie tak pobolewał brzuszek na początku ciąży.........bolał jakbym miała dostać miesiączkę, później ustępował, później znów bolał i znów ustępował..........nawet nie brałam pod uwagę tego, że jestem w ciąży (starałam się o nią ponad 5 lat więc tyle miesięcy niepowodzeń i rozczarowań spowodowało zanik wiary w to, że TO CIĄŻA). Dodatkowo od samego początku byłam rozdrażniona (wkurzałam się o wszystko i na wszystkich - traciłam cierpliwość w mgnieniu oka) poza tym byłam cholernie senna (w tym czasie wyjechałam na wakacje do Francji i po raz pierwszy w życiu zdarzyło mi się zasnąć podczas podróży- ale tłumaczyłam sobie to przemęczeniem, bo faktycznie nie oszczędzałam się w tym czasie), a także jak nigdy przedtem uciekałam ze słońca - wytrzymywałam ledwie 2 h na plaży, później zaczynałam się nieciekawie czuć (było mi duszno i słabawo) i zwijałam manele pędząc do domku......wcześniej słońca nigdy nie miałam dość.

Gość hakla
też przyszła - już obecna mama----za ktorym podejsciem zaszlas ?

Gość aaaaaaaaass
ja robilam bete i wyszło ze niejestem w ciazy ale powiem Ci że było tak w okolicach terminu okresu pobolewał brzuch jak na okres... potem przestał... i teraz znowu czuje pobolewanie...

ja mialam dostac okres 1 czerwca a dostalam 6,co u mnie jest bardzo dziwne,poniewaz miesiaczki mam bardzo regularne.tez brzych mnie bolal,ale nic nie bylo.myslalam ze jestem w ciazy.teraz jednak mysle ze to nadzerka lub opozninie spowodowane stresem.

Gość nikoLe
skoro beta wyszla na nie, to na 100% w ciazy nie jerstes moze stres z tym ze czekasz i okresu nie ma? zreszta ciagle zmiany pogodowe, moze cos z hormonami masz? mi kiedys okres spoznial sie 3 tygodnie! wkoncu poszlam na wywolanie gin powiedziala ze czasami tak jest i juz...