STUDIO M.S 0 Napisano Czerwiec 8, 2007 zglaszac sie!:) ja polnocny Londyn, i chetnie bym wyskoczyla na jakies piwko, a i na shopping z kolezanka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość typowa polka Napisano Czerwiec 10, 2007 ---piwko ;-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawskiejajko Napisano Czerwiec 10, 2007 gdzie pracujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile zarabiasz Napisano Czerwiec 10, 2007 ?? mozesz mi zeskanowac sowje p60 i ozreslac na maila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agniecha-wg Napisano Czerwiec 10, 2007 hej. ja jestem z wood green. ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GosiaUK Napisano Czerwiec 10, 2007 hej tu Gosia mieszkam na Chiswick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja na EDGWARE Napisano Czerwiec 12, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość troche nie na temay Napisano Czerwiec 13, 2007 magda. finchley central ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leytonka21 Napisano Czerwiec 14, 2007 leyton. 21 latek.....nika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzab 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 ja z tez londyn dokladnie kingston:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach