Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślifka102

artystyczna fotografia ślubna za przystępną cenę

Polecane posty

Gość ślifka102

Witam wszystkie przyszłe Panny Młode. Niedawno sama byłam panną młodą, dlatego wiem, jak ważne są ciekawe, artystycznie zrobione zdjęcia ślubne. Jak dla mnie gołąbki i sztuczne, namalowane kolumienki w tle, tudzież plastikowe ławeczki, kwiaty itp. wogóle nie wchodzą w grę. Z zawodu jestem grafikiem komputerowym, fotografem i proponuję Wam drogie forumowiczki profesjonalną fotografię w naturalnym plenerze oraz fotografię reportażową. Komputerowo obrabiam także zrobione zdjęcia, postarzam je lub np. na życzenie klienta podkładam tło z zachodem słońca z Karaibów. Jeśli lubicie zdjęcia czarno-białe, w sepii, nie pozowane, naturalne lub takie, które wyglądają na np. przedwojenne, baśniowe napiszcie do mnie sylwia102@tlen.pl prześlę przykłady na maila. Nie zmarnujcię jednego z najważniejszy dni w Waszym życiu. Miło będzie kiedyś powspominać oglądając piękne zdjęcia. Zapraszam

Gość ślifka102
Niestety nie mam jeszcze swojej strony internetowej. Prawdę mówiąc jestem w trakcie jej tworzenia, ale dziękuję za linka