Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yhhh

Przy seksie opada ... Czemu ????

Polecane posty

Gość Yhhh

Potrzebuje rady...niedawno chcielismy zacząć współżycie ze swoim chłopakiem tylko jest jeden problem, on nie może we mnie wejść. Jest bardzo podniecony i ma wielką ochotę bo to po nim widać ale jego "męskość" nie jest na tyle twarda żeby móc się we mnie wsunąć. Po czym z seksem oralnym on nie ma żadnego problemu. Więc problem nie tkwi w tym że nie chce mu stanąć. On się strasznie z tym czuje a ja nie umiem mu pomóc, czym to może być spowodowane?? Bardzo czekaliśmy na ten dzień, może to spowodowane stresem?? Co robić??

Gość Marta1983
nie miałam nigdy takiego przypadku ale może on się boi??

Gość Yhhh
Wlasnie tez tak myslalam, czekalismy na to az zaczne brac tabletki i obydwoje juz nie moglismy sie doczekac az bedziemy sie mogli kochac bez zadnych ograniczen. Ale kiedy robie mu dobrze ustami to wszystko jest ok wiec on napewno nie ma problemu z tym ze nie chce mu stanac tylko nie wiem czym to moze byc spowodowane On sie tym bardzo przejmuje a ja nie wiem co mam zrobic, co mu powiedziec. Prosze pomóżcie!!

Gość Marta1983
musisz z nim porozmawiać. Zapytaj czy się czegoś boi... A może booi się o ciebie? A może fakt że bez zabezpieczenia może dojść do zapłodnienia go przerasta? Faceci nawet ci strasi strasznie boją się ciąży.

Gość Yhhh
Rozmawiamy o tym szczerze, jemu jest strasznie glupio przedemna ale rozmawialismy o tym. Zdazylo sie to dwa razy bo przedwczoraj chcielismy zaczac no ale niestety sie nie udalo. Bardzo sie kochamy i chcielismy tego bardzo, on jak i ja sie stresowalismy ale przed tym wiele razy uprawialismy sex oralny, nie wstydzimy sie siebie ani nic. Ciazy bal sie do kiedy mnie nie poznal, powiedzial ze przy mnie sie tego juz nie boi bo wie ze nawet gdyby tak sie zdazlo zebysmy wpadli to on wie ze bylabym swietna matka. Jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze ambicje go przerosly i chcial tak dobrze wypasc ze wyszlo w druga strone... Mozliwe ze to przez to??

Gość Nimnulka
Troszke Cie rozumiem ale zapewne u mnie jest roznica bo wiek... A ile Twoj partner ma lat?

Gość Yhhh
23 lata. Jak ja mu moge pomóc, jak widzialam jak mu zle i jak sie z tym glupio czuej to az mnie serce bolało. Obydwoje mielismy partnerów wcześniej, ale może nie wiemy jak to zacząć, już sama nie wiem ... Zawsze jak go dotykałam nawet przez spodnie to już był podniecony i czułam go bardzo. Przy tej próbie naszego seksu też był bardzo podniecony, czułam to nawet przez jego skóre tylko nie mogł mu stanąć do końca żeby się we mnie wsunąć. Czy on sie za bardzo denerwuje ??

Gość Marta1983
Skoro nie moze mu do końca stanąć może nie jest na tyle podniecony. Przyzwyczaiłaś go do orala co każdy facet woli bo jest bardziej podniecające.. Więc zanim zaczniecie współżyć próbuj go podniecić ustami i jak już będzie wystarczająco twardy wsuń go w siebie.. Powodzenia.

Gość Nimnulka
Marta ma racje.Ja tak robie i 100% satysfakcji :-)

Gość Yhhh
Tak też probowałam ... tylko zanim "trafie" ( bo nie mam za dużego doświadczenia ) to jesteśmy znowu w punkcie wyjścia bo mam wtedy za suchą pochwę i chwile to trwa za nim trafie

Gość Yhhh
Sprobuje jeszcze raz, powiedzcie mi tylko czy macie na to jakiś sposób żeby usiąść na facecie i odrazu mogł się wsunąć ??

Gość szczera kobietaaaa
tez tak miała z moim chłopakiem bylismy pół roku ze sobą ja miałąm 18 on 21 i chcieliśmy przeżyc nasz pierwszy raz . ale jemu nie dokońca stawał nie mógł w ogole mi włożyc, co raz bardziej sie denerwoawał a ja zapewniałąm go że nic sie nie stało , starałam się go wspierać i szczerze gadał z nim o tym , próbowaliśmy kilka razy i gdy sie nie udawało poprostu przytulałam go i mówiła mu ze dużo chłopców tam ma za pierwszym razem musi sie wyluzować i tak krok po kroczku było coraz lepiej az po około miesiącu udało się i od tamtej pory zero problemów. dlatego myśle ze i wam się uda trzeba cierpliwości i przede wszystkim wsparcia, nie mozesz go broń boze potępiać musisz mówić mu ze jest ważny i ze napewno nie długo sie uda. a i nie planujcie tak tego dokładnie czasem naprawde liczy się spontanicznośc lub małe piwko pomaga dla rozluźnienia atmosfery :)

Gość Marta1983
więc zaproponuje ci nawilżacz... Możesz się nim wcześniej nasmarować i problemu nie będzie.. Albo najzwyklejszą oliwką do ciała.. wtedy 100% że bez problemu go wsuniesz.

Gość Marta1983
z piwkiem to trzeba uważać. Na niektórych facetów działa zupełnie odwrotnie nawet te najmniejsze.. Pada i koniec.. Nici z zabawy:(

Gość Yhhh
Mam nadzieje że się uda, może to przez to że tyle to planowaliśmy i rozmawialiśmy jak będzie wspaniale i w ogóle. Wspieram go cały czas, przytulam potem i mówie że nic się nie stało. Przedwczoraj właśnie tak było, przytuliłam go, a on po pewnym czasie znowu probował tylko myśle że wtedy już był zestresowany i bardzo chciał żeby się udało a to pogorszyło tylko sprawę

Gość szczera kobietaaaa
nie mówie tu o duzych ilościach góra jedno tak na rozlużnienie lub lampkę szampana czy wina :) trzeba wszystkiego spróbować skoro na trzeźwo się nie udaję :)

Gość ksuyewilcwyijcahjo
ja miałam taki sam przypadek, ale facewt wczesniej zarzył amfetamine.takie sa własnie męskie oznaki jej zazcya, a raczej schodzenia z organizmu

Gość Marta1983
Nono:) mam kumpla on wypije jedno piwo i nie ma już wogóle ochoty.. NAwet zgwałcić się go nie da.. Jego dziewczyna mi opowiadała.. Ale na każdego alkohol inaczej działa warto spróbować..

Gość Yhhh
Oliwką zanim wejdziemy do łóżka? To się może udać :) Macie jeszcze jakieś pomysły na zbyt suchą pochwę ?? Myślicie że to nie żadne problemy ze wzwodem tylko bardziej stres itp? On mówił że nie miał z tym nigdy problemów, zresztą zawsze kiedy go pieszcze ustami rośnie do maksymalnych rozmiarów i dlatego tym bardziej nie rozumiem dlaczego przy wejściu do pochwy opada ...

Gość Yhhh
Do szczera kobieta ---> a myslisz ze czym to było spowodowane ?? Bo Twój przypadek jest identyczny jak mój tylko nie dokońca wiem czemu tak się dzieje.

Gość Marta1983
Oliwką możecie się sami nawzajem wysmarować.. To podniecające i później w trakcie zbliżenia jak super jest:) Ocieracie się o siebie ślizgacie.. Tylko niestety później mogą być plamki na łóżku dlatego ja zawsze biorę dwa prześcieradła i też tak robimy:) Myśle że to raczej stres że pierwszy raz ztobą to robi..:0

Gość Yhhh
Dzięki troche mnie pocieszyłaś :) Ale dziś też się nie poddamy ;)