Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daduuka

Pomocy!

Polecane posty

Gość Daduuka

Za 3 miesiące będę rodzić,a nie mam pojęcie jakie imie dać dziecku. Zastanawiamy się ( ja i mój mąż) jakby to była dziewczynka nad kilkoma imionami np: Judyta,Aurelia,Zuzia,Gabrysia. Chłopiec: Piotruś,Jacek,Fabian. Pomóżcie i poradźcie jakie imię z tych powyżej ^^ jest najłądniejsze zarówno dla dziewczynki jak i dla chłopca.

Gość ja 33-latka
wszystkie spoko, ale mój typ: Zuzia i Piotruś , chociaż popularne bardzo

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zuzia Jacek

Gość zuzia i piotr

Gość gabrysia i piotr

moj synek nazywa sie wojtuś po pradziadku, nastepne dzieci tez nazwiemy po pradziadkach w ten sposob nie mielisy problemu z wyborem imienia a przynajmniej problem byl mniejszy

Gość ja tak od siebie...
Dla dziewczynki Zuzia lub gabrysia :) nie nazywaj Aurelia ... kiedys mojego kolegi siostra sie tak nazywała i pewnego dnia poszła spotkac sie z chłopakiem wróciła zapłakana .... kiedy się zapoznawali on do niej -Adam ona na to: - Czesc nazywam sie Aurelia ... no a ze pogodna byla to sie usmiechała od ucha do ucha i chlopak uznał ze ona sobie zartuje i wypalił do niej z tekstem: - nie no nie zartuj, powiedz jak masz naprawde na imię przecież wiem, że rodzice by Cię tak nie skrzywdzili.. no i wróciła z płaczem do domu :P co do chłopca kazdy am inny gust mi sie np. Fabian i Jacek nie podoba ... a Piotrek to nawet fajne imię zawsze na czasie ... ale mam z tym imieniem nie za fajne wspomnienia znam 5 Piotrków każdy z nich to cham ( jednym z tyc Piotrków jest mój ojciec :O) dla chłopca jeśli mogłabym coss zaproponowac to moze Krzyś bedzie malutki bedzie krzys starszy Krzysiek a jak bedzie juz dorosły to te imię tak fajnei poważnie brzmi Krzysztof ... Albo Jan - Jaś .. Kubuś też bardzoo ładnie albo Szymuś :) no niewiem i tak ostateczna decyzja należy do Ciebie :)

starsza corcia jak widac w stopce ma na imie Gabrysia... mocno charakterne dziewcze i z tego co wiem wszystkie Gabrysie sa takie ;) teraz bralismy pod uwage Zuzie i Krzysia (bedzie Krzys) no a z twojej listy bym wybrala Piotr

Gość realne az do bolu
wszyskie moga byc oprocz fabiana, mam sasiada fabianski, procz tego fabian bardzo blisko do falbany