Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość citra

no może zdziwiam, ale jak to jest u innych kobiet?

Polecane posty

Gość citra

chodzi o biust- czasem patrzę na swoje odbicie w lustrze i widzę babona z dużym, krowiastym biustem- ten babon to JA! I nie czuję się najlepiej na ten widok. Ale może zdziwiam? przy wzroście 170 cm w biuście mam 100 cm. Głupie może ale napiszcie jak to jest u Was...

Gość brigitte
ja mam 175 i 90cm. CIESZ SIE KOBIETO!! niejedna by zabila, zeby byc na Twoim miejscu;) duzy biust to sama przyjemność, zero problemów;) nawet nie waz sie go chowac w jakims golfie!! lato idzie, zaloz dekolt i pokaz co masz, bo jest sie czym chwalic:))

Gość ja bym nikogo
nie zabila za taki biust, tekst ze to zero problemow tez jest do dyskusji

\" gdyby kobieta miala wasy zrobilaby z nich cos pieknego, cos takiego jak piersi\" W.Wharton \"Werniks\"

ja mam tak samo jak ty, 170cm i okolo 100cm w biuscie;/ a w cholere z takimi cyckami;/ my mamy najgorzej bo one tak ladnie sie nie beda trzymac;/ nie dosc ze mam rozstepy bo za szybko rosly to nie lubie ich za bardzo;/ mojemu facetowi sie podobaja ale co bedzie za 10, 15 lat? koszmar:O

Gość najladniejsze sa srednie piers
takie C, Z INNYMI ROZMIARAMI SA PROBLEMY

Gość ile tu niedomowien
no dobra ale ile masz pod biustem? bo co z tego ze masz 100 w biuscue jak pod mozesz miec np 85 i wtedy masz male cycki