Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość what a day

Po 20 latach deportowali kobietę z USA a my tarcze im chcemy załozyc!

Polecane posty

Gość what a day

Co za polityka... Nadal nieuregulowana sprawa Polonii Amerykanskiej, deportują ludzi a my im jak wierne pieski załozymy tarcze...

Gość szkoda gadac
jaki rzad , taka polityka.. od razu widac jak Polacy umia wybierac i kto lata na wybory.. czasem mysle, ze lepiej bylo by, gdybysmy byli monarchia, bo wszystko szlo by zwalic "na krola", a tak smieje sie z nas caly swiat :(

Gość Polak w Polsce
A kogo obchodzi los tych buraków? Jak dla mnie mogłoby ich nie być🖐️ Polonia amerykańska, taka ich mać... bogobojne ćwoki, teraz owinięte gwiaździstym sztandarem. Obywatele USA z Jackowa. Jak wejdziecie na stronę http://www.chicagopolice.org/ps/list.aspx - obejrzyjcie sobie - same czarnuchy, meksyki albo przedstawiciele Amerykańskiej Polonii. :D aha, zdjęcia dotyczą złapanych na gorącym uczynku z kur..wami albo stręczycieli.

Gość what a day
no wiec Polaku nie byłes pewnie w Stanach a ja byłam i wiem ze niektore srodowiska oczywiscie są przekomiczne, ich styl i sposób bycia, ale jednak to nadal Polacy! Mają swoje pikniki polonijne, ciezko pracują za marne grosze, ale zyją spokojnie i chyba o tym im czesto chodzi. I nie mozna sie wypierac swoich ludzi, czy widziałes by takie USA wypierało sie swoich rodaków?? Bo ja nie! A my zawsze bedziemy podnózkiem USA, logiczne, ale z drugiej strony czemu godzimy sie na WSZYSTKO??

Gość Polak w Polsce
Znowu gimgówna komentują politykę :o "podnóżek" lol

Gość what a day
Jeśli obrażanie mnie przynosi Ci jakąś satysfakcje z tego że niby jesteś mądrzejszy, to mogę tylko uśmiechnąc Ci się w twarz i powiedzieć GOWNO WIESZ KOLES:o:D Spójrz gdzies dalej a nie tylko na czubek swojego polskiego nosa:O

Gość 543215
Teraz mamy okazje powiedzieć USA: chcecie tarczy to dajcie nam wizy, a jak nie to zapomnijcie o czym mowilismy. Ale tego nasz rząd nie zrobi bo lubi lizac tylek Amerykańcom.

Gość Polak w Polsce
Zresztą losem krajan na obrzyźnie interesują się tylko krewni, których tu zostawili. Oni są obywatelami obcego państwa, płacą podatki w USA (!! nie w Polsce !!) więc po jaki ch... zajmować się ich losem???

Gość 543215
Myrevin Pisz, pisz :D:D:D

Gość polscy politycy to
dupowłazy i nic więcej. Podlizują się albo amerykanom, albo ruskim (żeby gazu nie odcieli), o naszej polityce zagranicznej szkoda pisac :o

pierdolony rzad chce zalozyc jakies jebane tarcze antyrakietowe - my nie bedziemi mieli tam wstepu na teren baz wojskowycgh usa, we wlasnym kraju! wogole nie wiemy co oni tam chca wladowac. zreszta myslicie ze my zestrzelimy rakiety lecacy z rosji na europe? przeciez to jest tylko do ochrorny usa, oni maja nas w dupie. rakiety balistyczne leca na za duzej wysokosci, daleko w stratosferze i wyzej, rakieta przed celem rozdziela sie na wiele mniejszych glowic i wyeliminowanie 1 z nich gowno da, i tak wybuchna pozostale. ale rosja dobrze powiedziala - jak my sie na to zdecydujemy to oni wyceuja w nas swoja bron jadrowa bo nie wiedza co usa tam chce u nas zamontowac. to dopiero ! nie dosc ze usa nam sie wpierdoli to bedzie jeszcze zagrozenie ze strony rosji. to juz nie sa zarty ! bedziemy mogli zostac pierdolanieci bronia nuklearna! a popierdolony rzad najpierw kupuje uszkodzone i stare f-16 od usa, oni robia nas w hooya z offsetem, potem chca im jeszcze rakiety zakladac na polskiej ziemii. nie po to nasi dziadkowie bronili polski zeby teraz te pierdolone usa sie nam wjebalo ! jak mozna byc tak pojebanym aby sie wogole na to zgodzic ! chcieli to zrobic w czechach czy na slowacji ale przeprowadzili referendum i nikt z obywateli sie nie zgodzil, a u nas? kaczy hooy powiedzial ze u nas nie bedzie referendum. no co to qrwa ma byc !!! ?!??!?!! jedyne madrego co lepper powiedzial to ze ma byc referendum i koniec. pierdolona proamerykanska polityka. oni maja nas w dupie, mieli od zawsze (partrz 2 wojna swiatowa) i beda miec! a my za nimi latamy zamiast zajac sie zdobywaniem przyjaciol tutaj - skandynawia (finladnia, szwecja, norwegia), rosja, litwa lotwa estonia ukraina niemcy(hwd im tez:D) belgia dania czesi i slowacja i inne kraje z ktorymi moglibysmy storzyc naprawde silna europe. ale nie, rzad pcha sie do usa a jestesmy w unii europejskiej ! mam juz dosc tego rzadu, jak przejdzie ta ustawa o tarczach antyrakietowych to spierdalam z polski za granice (irladnai, hiszpania czy inne) bo tu juz bedzi tylko gorzej!

Gość popieram to

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci